Säkerhetsvästar

Reflexvästar med tryck

Vi tillhandahåller även reflexvästar där ni kan lägga till valfritt tryck. En reflexväst är något av ett måste, speciellt i Sverige då allt som oftast är mörkt, speciellt under vinterhalvåret. Man kan då säga att denna typ av produkt blir en livräddare, då synligheten hos den som bär detta reflekterande klädesplagg förbättras avsevärt. Allra tydligast blir effekten när det är kolsvart ute, då reflexvästen lyser upp ordentligt av både cykel-och billjus.

Men en bra reflexväst är inte endast ett bra komplement till mindre reflexer eller lampor, utan även en jättebra produkt att printa en företags-logotyp eller ett budskap på. En sådan produkt gynnar inte enbart den som bär reflexvästen under mörka vinterkvällar, utan även er då logotypen eller budskapet blir synligt för både cyklister, bilister och andra gående.

Tack vare att en reflexväst är designad för att sitta synlig på den som bär den, så finns det ingen risk att det tryckta budskapet går förlorat. Motivet kan finnas både på framsidan eller baksidan av västen, beroende på din preferens. Om loggan sitter på ryggen, finns det dessutom möjlighet att göra den stor, för ökad synlighet.

Olika typer av reflexväst

Precis som med andra typer av produkter så finns det såklart ett flertal olika varianter av reflexvästar med tryck, för maximal komfort och passform. Vi tycker att det är viktigt att du som kund känner att du införskaffat en produkt som passar dig och dina behov, både gällande produktens utseende och funktion. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av reflexvästar i olika varianter, för att du ska hitta den produkt som passar just dig.

Dessutom är kvalitét av yttersta vikt, både gällande reflexvästen men även trycket med loggan. Målet är ju att den egen-designade västen ska kunna användas en lång tid framöver, och att trycket håller sig fint.

Att välja tryck

Gällande trycket på produkten så är det endast fantasin som sätter gränserna. Vad sägs om ett citat till möhippan, en förenings-logotyp eller någonting inför företags-kickoffen? Oavsett vad, så ser vi till att slutresultatet blir bra, när ert budskap är tryckt på västen. Något av det allra bästa med att göra din egen reflexväst, är att du får en unik produkt skräddarsydd för dina behov.

Så passa på att designa din egen reflexväst för ökad synlighet både för dig och ditt budskap. Välj önskad produkt, tryck på din egen logotyp, och sen är det klart. Smidigare kan det knappast bli.

TronLogo

LOGO verktyget