Reflexer med tryck

Här hittar du reflexer med tryck i olika utföranden. Våra reflexer är en perfekt gåva till de anställda eller att ge bort på mässor.

Ge bort reflexer som gåva

Alla behöver använda reflexer någon gång under mörka kvällar för att synas extra bra. Att ge bort våra reflexer med tryck till bland annat anställda kan vara uppskattat. Se till att de syns i mörkret, våra reflexer är en billig livsförsäkring som samtidigt sprider ert varumärke. 

Våra reflexer passar även för att ge bort på mässor som en give away.

Olika typer av reflexer - Reflexband

Några av de allra första reflexerna uppfanns på 1930-talet, och sedan dess har design samt funktion förbättrats avsevärt. Vi har ett brett sortiment av olika typer av reflexer, och vi har sett till att dessa håller en hög kvalitét.

I vårt utbud av rflexer hittar du:

  • Reflexband
  • Nyckelband med reflex
  • Reflexklämma för cykeln
  • Reflekterande väskskydd

Vi har bland annat både hårda och mjuka reflexer med tryck för beställning i vårt sortiment. Oavsett om man väljer en mjuk eller hård reflex, så har vi en lösning gällande hur trycket ska sitta. Då det även finns olika former och storlekar inom respektive kategori, är vi säkra på att ni hittar en produkt som passar er.

Det finns reflexer för specifika användningsområden och ställen där de sitter bäst, exempelvis för armen, dragkedjan eller skorna.

Olika tryckmetoder

För bästa möjliga resultat av din logotyp så erbjuder vi flera olika typer av tryckmetoder på våra reflexprodukter. Bland våra tryckmetoder på reflex finns det digitaltryck och transfer. Kontakta oss om du har frågor om våra trycktekniker.

 


Har du frågor om våra reflexer?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av reflexprodukter. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


TronLogo

LOGO verktyget