Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Reflexer

7 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

7 artikel(lar)

per sida

Reflex med tryck

Att använda reflex är livsviktigt, och kan ses som en billig livförsäkring. När man är ute och spatserar kan det vara oerhört svårt för både cyklister och cyklister att se fotgängare vid vägkanten, speciellt när väderförhållandena inte är optimala. Då vi i Sverige har ett väldigt mörkt vinterhalvår, ökar risken för trafikolyckor orsakade av dålig synlighet på vägarna. Därför är det en väldigt tacksam produkt att ge till företagspartners, kunder eller vänner. Genom att ge bort en reflex med sin egen logotyp så kan man även försäkra sig som att man kommer att synas med sitt budskap.

Eftersom detta är en relativt billig produkt, kan reflexer med logotyp vara en passande gåva för företag vid mässor eller liknande, för utdelning till potentiella kunder och andra intressenter. Dessutom kan de delas ut till anställda, som i sin tur delar med sig av budskapet via reflexerna, vilket blir att bra sätt att marknadsföra sig på. För privatpersoner och föreningar blir reflexer med eget tryck en trevlig detalj som kan göra bok-klubben eller träningslägret roligare, och öka sammanhållningen i gänget.

Olika typer av reflexer

Några av de allra första reflexerna uppfanns på 1930-talet, och sedan dess har design samt funktion förbättrats avsevärt. Vi har ett brett sortiment av olika typer av reflexer, och vi har sett till att dessa håller en hög kvalitét. Det är även möjligt att beställa både hårda och mjuka reflexer med tryck, allt efter er preferens och era behov.  Oavsett om man väljer en mjuk eller hård reflex, så har vi en lösning gällande hur trycket ska sitta. Då det även finns olika former och storlekar inom respektive kategori, är vi säkra på att ni hittar en produkt som passar er. Det finns även reflexer för specifika användningsområden, exempelvis för armen, dragkedjan eller skorna, vilket innebär att du själv bestämmer vart ditt tryck ska sitta någonstans när reflexen väl används.

Att ha en reflex med eget tryck gör även att det blir lite roligare att ta fram vinterjackan under den mörka delen av året, då man har en unik produkt som gör att man syns. Vill man sticka ut lite extra, så kan man såklart har flera olika typer av reflexer med eget tryck, för en mer personlig stil.

Så passa på att skapa din alldeles egna reflex, med ett personligt tryck som symboliserar dig, din förening eller ditt företag. Enkelt, kul och prisvärt! Dessutom gör du dig själv, och andra ute i trafiken, en stor tjänst.

TronLogo

LOGO verktyget