Multiverktyg med tryck

Våra multiverktyg med tryck är av hög kvalitét och har många användningsområden. Vi erbjuder bland annat knivar med massor av användbara funktioner, måttstockar och andra verktyg som varje hantverkare kan tänkas behöva i arbetet. Beställ dina verktygoch profilprodukter här på Plustryck till bra priser. Vi erbjuder flera olika tryckmetoder så som vanligt tryck och gravyr.

1 till 6 av totalt 17

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 6 av totalt 17

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Vi hjälper hantverkare och företag i Sverige

Vi kan stolt säga att vi förser hantverkare med verktyg av olika slag. Många företag är i behov av multiverktyg för att klara sitt arbete. Här på Plustryck kan hantverkare beställa multiverktyg med tryck på för att deras företagslogga ska synas lite extra. Hos oss beställer du dina verktyg i vår e-handel på ett smidigt och enkelt sätt. Du ser hur trycket ser ut direkt på skärmen, och du får ett pris utan att behöva be om en offert. 

Har du frågor får du gärna kontakta vår kundtjänst eller läsa vår FAQ här.Har du frågor om våra multiverktyg med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av multiverktyg. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se Multiverktyg för hantverkare

Vi har ett stort utbud av verktyg för hantverkare inom olika områden. Våra multiverktyg med tryck sprider ditt företags varumärke samtidigt som det underlättar arbetsdagen. Vi har massor av olika verktyg så som:

  • Måttstockar
  • Multiknivar
  • Måttband
  • Mattknivar
  • Fickknivar

Alla dessa verktyg blir det lätt slitage på och man behöver ständigt köpa nya för att man ska kunna arbeta effektivt. Hos oss beställer du dessa multiverktyg till snabba leveranser och till låga priser. På så sätt kan du alltid se till att ha fräscha verktyg med tryck på!

TronLogo

LOGO verktyget