Fickknivar

2 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

2 artikel(lar)

per sida

Multiverktyg med tryck

Det finns väldigt många tillfällen i din vardag där du kan behöva använda ett multiverktyg. När du vill öppna en champagneflaska hemma, när fiskelinan trasslat ihop sig, när maten ska grillas. Med hjälp av ett funktionellt multiverktyg kan du klippa, skära, skruva, fila och dra. Vi erbjuder multiverktyg med tryck för att ge som gåva eller lösa problemen själv. Detta verktyg är en perfekt gåva att ge vid mässor och konvent. Ge bort detta verktyg med önskat tryck och imponera på mottagaren. Ge dom ett funktionellt verktyg som kan underlätta deras vardag, samtidigt som du gör reklam för ditt märke.

Nästa gång mottagaren behöver lösa ett problem och har ett funktionellt multiverktyg med tryck nära till hands. Kommer detta innebära att han löser ett problem med en gåva från er. En positiv känsla och association kommer att skapas gentemot varumärket på produkten.

Hos oss finner ni flera olika multiverktyg med tryck som är perfekta att ha i hemma, i bilen eller verktygslådan. Med detta fantastiska funktionella verktyg har du alla funktioner nära till hands. Denna produkten är utrustad med flera olika användbara verktyg så som: knivar, kapsylöppnare, vinöppnare, fil, sax och pincett.

Present, gåva eller give away, detta verktyg är användbart, praktiskt och en produkt som passar de allra flesta!

TronLogo

LOGO verktyget