Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Biltillbehör

Biltillbehör med tryck

I bilen vill man trivas, därför vi erbjuder en mängd biltillbehör med tryck. Bilens jobb är att ta dig från punkt a till punkt b, och att göra det på ett smidigt och säkert sätt är ett måste. Vi erbjuder därför tillbehör till bilen med tryck för att göra resan mer bekväm. Hos oss hittar ni bland annat laddare till bilen för 12-24V uttag, med en eller två USB-utgångar. Har du en laddare med två uttag kan du simultanladda två enheter samtidigt.

Ett annat biltillbehör med tryck är en universell telefonställning till bilen. Detta är en mångsidig produkt utrustad med sugkopp och lås. Den är enkel att justera för en optimal placering och användning av telefonen. Telefonställningen passar till de allra flesta telefoner med en höjd på max 8 cm. Produkten används till fördel när man ska kolla på GPS-kartan som telefonen visar. Telefonen placeras bör därför placeras vågrätt i hållaren för optimal synlighet.

Tillbehör som hittar nycklarna åt dig

En situation som ofta kan uppstå och som många varit med om är att man inte hittar sina nycklar. Denna situation är alltid jobbig, framförallt när man har bråttom. Därför erbjuder vi en ”Bluetooth Tracker” eller nyckelfinnare som det också kallas. Detta är ett tillbehör till bilnycklar och vanliga nycklar för att hjälpa dig hitta dina nycklar när du inte hittar dom. Detta tillbehör är utrustat med röstinspelning, mobilkamerautlösare och spårningsfunktion. Med hjälp av din telefon är enheten lätt att spåra via appen som laddas ner helt gratis på din smartphone. Denna ”tracker” är perfekt att lägga i väskan eller knipsa på dina bilnycklar. Självklart kommer detta biltillbehör med tryck om så önskas.

Billtillbehör med tryck som marknadsföring

Biltillbehör med tryck är en perfekt produkt att använda som marknadsföring. Tryck önskad logo på produkten utifrån er företagsidentitet. Dessa tillbehör kan med fördel delas ut vid mässor och olika evenemang eller till kunder. De allra flesta av hos har bil och det är med stor sannolikhet att gåvan du delar ut kommer till användning.

TronLogo

LOGO verktyget