Weekendväskor med eget tryck

Slå till på snygga weekendväskor med tryck för resan! Är ni ett företag med anställda som reser mycket i arbetet är dessa väskor för weekends perfekta för er. Väskorna är snygga, praktiska och kompletteras bra med ett tryck på. De är också en väldigt bra sommargåva eller julklapp till de anställda.

Weekendväskor för företaget

Är ni ett företag där de anställda reser mycket inom Sverige eller runt om i världen? Då kanske en weekendväska med tryck är något för er. Ni kan exempelvis trycka företagets logga på resbagen. På så sätt sprider ni ert företags varumärke runt om i världen - överallt dit ni reser. Det ser mycket proffsigare ut om de anställda kommer till flygplatsen i matchande weekendväskor. 

Det kan också vara populärt att ge bort en weekendväska till de anställda i present till exempel när de fyller år, gjort något bra på jobbet eller som en julklapp. Gåvor till de anställda är alltid uppskattat. Just denna typen av väska kommer alltid komma till användning. Passa då på att trycka upp ett gäng och ge ut till dina anställda. 

Weekendväskan - allt mer populär

Nu för tiden när det har blivit så lätt att resa nästan vart man vill i världen så har weekendväskan blivit mer vanlig. Definitionen av en weekend är en resa från torsdag till söndag. Det är ett perfekt sätt att komma bort från all stress för några dagar och bara slappna av. Med dessa lite kortare resor så har denna väska blivit väldigt populär. Den är liten nog att kunna tas med överallt och inte bli allt för tung. Samtidigt som den är stor nog för att rymma alla de kläder och andra saker som behövs för att vara borta hemifrån under en långhelg. Våra modeller kommer i olika former, storlekar och stilar. Ta en titt i vårt sortiment för att se om du hittar en väska för dig.

Användbara väskor

Våra weekendväskor är väldigt användbara och du kan packa ner det mesta som du behöver ha med dig på resan. De kommer med flera olika fack - både i och utanpå väskan. De kommer även med både axelrem som gör det lättare att bära när den är fullpackad samt de klassiska bärhandtagen som du kan bära den i. Vi har väskor i massor av olika former och färger. Detta gör det lätt för just ditt företag att hitta en väska som passar er profil.

Är det något som ni inte hittar eller behöver hjälp får ni gärna kontakta oss - så ska vi fixa en snygg weekendväska med tryck till er!

TronLogo

LOGO verktyget