Tygpåsar med tryck

Här kan du beställa tygpåsar med tryck för ditt företag eller förening. Våra tygpåsar finns i både ekologiska och återvunna material. På så sätt kan ni bidra till en bättre miljö. Tygpåsarna finns i en mängd olika modeller och färger. Givetvis kan ni beställa utan tryck om ni önskar.

Tänk på miljön – Beställ återvunna och ekologiska tygpåsar med tryck

Vi värnar om miljön och hoppas att du också vill bidra till en grönare värld genom att använda återvunna tygpåsar med tryck. Många av våra tygpåsar är tillverkade i ett ekologiskt material som är skonsamt mot miljön och omgivningen. Till exempel så är vissa av våra tygkassar tillverkade i återvunnen bomull och polyester. Tygpåsarna är vår tids plastpåsar. Istället för att använda engångspåsar så är det mycket bättre att använda sig av en tygpåse. Denna kan du använda om och om igen. På så sätt bidrar du till att jorden hålls borta från plast och vi kan njuta längre av våran miljö.

Vilka storlekar har tygpåsarna?

Våra tygpåsar kommer i flera olika storlekar. En vanlig storlek på själva påsen är ca 42x38cm och längden på handtagen brukar vara ca 32cm långa. För att veta hur stor just tygpåsen du är intresserad av kan du läsa på produkten eller fråga oss.

Hur hållbara är tygpåsarna?

Vi är noga med att våra tygpåsar ska hålla en god kvalitét. Därför kan du vara säker på att när du beställer tygpåsar hos oss så kommer de att hålla för de mesta de utsätts för. De kommer med olika tjocka tyg, och håller på så sätt för olika vikter. Kolla med oss om du är osäker på vilken tygpåse du ska välja för jusst ditt ändamål.


Se till att göra det du kan för miljön och köp våra snygga och användbara tygkassar med tryck! Komplettera tygpåsarna med våra snygga vattenflaskor här som du hittar här!


Har du frågor om våra tygpåsar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av tygpåsar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Reklamkassar med tryck som får ditt företag eller förening att synas

Det finns många sätt att synas på, och reklamkassar med tryckt logga på är ett av de bästa sätten. Inte nog med att de är praktiska att bära runt sina saker i, det ger även ett stilfullt intryck. Sprid ditt företags varumärke med en av våra 70 olika reklamkassar som finns i vårt sortiment. Hos oss kan ditt företag beställa tygpåsar utan att behöva få ett korrektur. Du ser resultatet direkt på skärmen och får din reklamkasse skickad till företaget inom kort.

Våra tygväskor är perfekta att ge bort på mässor, event och evenemang för att få ditt företag att synas. Får man en tygväska så är det stor chans att man fortsätter använda den och på så sätt syns eran logga varje gång den används.

Självklart kan vi stötta dig genom köpet! Kontakta oss om du har frågor om våra tygpåsar eller om tryckmetoderna.

Vilken tygpåse med tryck ska man välja

Vilket val av tygpåse beror lite på vad du ska ha den till, vilket tryck ni väljer och företagets färgprofil. Vi har tygkassar i massor av olika färger så att just ditt företag ska hitta en bärkasse som passar in på eran färgprofil. Våra tygpåsar kommer dessutom i olika storlekar, former och utföranden. Ni kan välja och vraka bland olika modeller beroende på vilket ändamål ni har för tygkassarna. Under sommaren kanske man vill ha en färgglad tygkasse i pastellfärg till exempel. Under hösten passar det bättre med en mörkare färg som smälter in bra i höstmörkret. Oavsett vad ni är ute efter för tygkasse, så är vi säkra på att ni kommer hitta en ni gillar bland våra 70 modeller. 

Vart placeras trycket på tygpåsarna?

Det vanligaste är att man trycker loggan på den ena sidan av tygkassarna. Självklart kan du även få tygkassar med tryck på båda sidorna av bärkassen. I vårt verktyg där du kan designa bärkassarna så ser du hur ditt tryck kommer se ut på påsen. På så sätt får du en bra bild av hur din slutprodukt kommer att se ut, inna du ens har fått den. 

Tygkassar med tryck - eller utan tryck

Även fast vi trycker att tygkassar passar bättre med tryck så är det inget krav när du ska beställa hos oss. Vi erbjuder mer än gärna våra tygpåsar även utan tryck, för er som har det behovet. Ni kanske bara vill ha några användbara tygpåsar på kontoret att förvara olika typer av dokument i eller liknande. Vi ser till att ni får bärkassarna i tyg precis så som ni vill ha de. 

Tygpåsar som sommargåva eller julklapp till personalen

De anställda på företaget förtjänar bara det bästa! En tygpåse med tryck är en alltid uppskattad gåva att ge till personalen för ett väl utfört jobb. Fyll tygpåsen som en goodie-bag med roliga presenter till dina anställda innan de går på semester eller julledighet. Genom att göra detta så får din personal bra associationer till företaget och kommer se fram emot att komma tillbaka till jobbet och träffa sina kollegor.

Varför inte köpa ett gäng tygpåsar med tryck och ha på arbetsplatsen? På så sätt kan dina anställda bära med sig sina ägodelar samtidigt som de sprider företagets varumärke genom den tryckta loggan på tygpåsen.

Tygkasse med tryck

Stort utbud av olika väskor

Vi erbjuder mer än bara tygkassar med tryck för företag som vill göra reklam. För att ni ska kunna hitta en väska som passar alla era behov erbjuder vi fler förvaringsmöjligheter. För er som är intresserade av sport så kan vi erbjuda väskor för de ändamålet. Vi har även ryggsäckar och kylväskor som passar för de flesta företag och som presenter. Ta gärna del av vårt utbud av profilkläder för alla typer av företag och föreningar.

TronLogo

LOGO verktyget