Tygkassar & tygpåsar med tryck

Designa egna tygkassar med tryck för ditt företag, förening eller evenemang. Vi erbjuder ett stort utbud av tygpåsar i olika färger och utföranden. Du kan enkelt designa med ditt tryck i vårt designverktyg.

Köp tygkassar med tryck online

Hos Plustryck kan du enkelt beställa shoppingväskor och tygkassar med eget tryck, logga eller text. Vi har modeller för alla tillfällen och situationer. En tygkasse är den perfekta gåvan i dessa miljömedvetna tider. Minska användandet av plastpåsar genom att ge bort tygpåsar med tryck till kollegorna, släkten eller medlemmarna idrottsklubben. Ska ni iväg på event eller mässa kan ni fylla tygpåsen med give-aways och ge bort. Det är ett smidigt sätt att packa sakerna på och samtidigt ge bort tygpåsen som good will - det kommer garanteras uppskattas av era potentiella kunder och intressenter.  Alla har garanterat användning av en riktigt bra tygpåse med logga. I vårat designverktyg så kan man enkelt designa sin produkt och få fram resultatet direkt på skärmen, smidigare blir det inte. Vi väljer den tryckmetod som passar bäst eller den som du själv har valt, och förösker guida dig igenom köpet för att du ska bli så nöjd som möjligt med din tygpåse!

Användbara tygkassar

En tygkasse kan användas för många olika ändamål. Du kan ha med den när du handlar mat till hemmet och inte vill betala för en plastpåse i affären. Det kan göra en stor skillnad för plånboken på sikt. En tygkasse håller också bättre än en plastpåse eller papperspåse som du köper i affären - så du slipper oroa dig för att den ska spricka på vägen hem. Idag är det bara en liten grupp som använder egna tygkassar när de handlar - du kan vara en av de viktiga personerna som ändrar på detta!

Tygkassen är också ett bra alternativ för när du ska ta med dig matlådor eller arbetsmaterial till och från jobbet. genom att ha företagets logga tryckt på tygkassen så ser ni även till att sprida varumärket på ett utmärkt sätt.  De är även perfekta för att ta med sig badkläder och handduken till stranden eller parken. Kort och gott kan man använda tygpåsarna till allt - både privat och i jobbet. En annan fördel är att det ser mycket trevligare ut att bära runt på en tygkasse än en vanlig plastpåse. Så gör alla en tjänst genom att köpa tygkassar med eget tryck från vårt stora sortiment!

Shoppa för miljön med tygväskor med tryck

Miljön är bland de viktigaste aspekterna hos många människor när de handlar idag. Allt ska vara miljövänligt och hållbart i längden för at vi ska kunna njuta av våran planet så länge som möjligt. Se då till att du också gör ditt för miljön genom att använda tygpåsar med tryck istället för plastpåsar som lätt hamnar på på fel plats i naturen. Alla kan inte göra allt - men någon kan göra mycket, brukar man säga. Om du använder en tygkasse när du handlar eller liknande så kanske du inspirerar andra att göra samma sak. På så sätt kan vi minska användandet av onödiga plastpåsar - och istället börja med påsar gjorda av tyg. En vuxen svensk brukar i genomsnitt 300-500 plastpåsar per år, vilket är en alldeles för hög siffra. Vårt mål är att få ner den statistiken markant och då är tygkassar en viktigt del i detta. Se till att du bidrar till att göra statistiken bättre för en bättre miljö och värld att leva i. Det blir allt mer populärt att använda påsar som är gjorda av återvunna och miljövänliga material. Det har vi på plustryck märkt av bland våra kunder som dras mer och mer åt detta. Vi märker även att personer i våran omgivning oftare har tygkassar än plastpåsar till exempelvis. Det är en rolig utveckling och vi vill bidra till att ännu fler människor använder kassar gjorda av tyg. Det kommer inte ske på en natt men vi är målmedvetna i vårt sätt att fasa ut plastpåsarna helt och hållet.

Våran tro är att inom en tid så är plastpåsarna helt utfasade och man har gått över till andra mer hållbara sätt att bära sina ägodelar - där tygkassar är en av dem!

Stort urval av toteväskor med eget tryck

Har ert företag en väldigt specifik tanke om hur tygkassen ni ska trycka upp ska se ut? Bra - för vi har ett stort utbud av olika typer av tygkassar som gör att ni förmodligen kommer hitta rätt för just er. Våra modeller skiljer sig på flera sätt. De kommer i olika storlekar, färger och utseenden så att alla ska hitta sin favorit. Är det så att ni inte hittar just vad ni söker så får ni gärna kontakta oss.Vi hjälper er med att hitta rätt tygkasse med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget