Tygkassar med tryck

Designa egna tygkassar med tryck för ditt företag, förening eller evenemang. Vi erbjuder ett stort utbud av tygpåsar i olika färger och utföranden. Du kan enkelt designa med ditt tryck i vårt designverktyg.

Tygkassar för miljöns skull

Vi på Plustryck är väldigt måna om miljön och hur vi människor påverkar klimatet på olika sätt. Vi vill försöka bidra till en renare och grönare tillvaro. Ett steg i rätt riktigt mot ett grönt samhälle är att använda tygkassar. Genom att använda sig at tygkassar så kan vi drastiskt minska hur mycket plast vi använder per person. Vi tror och hoppas att vi kommer använda mer och mer tygkassar i vardagen framöver. Det finns mer än bara miljömässiga fördelar med att använda en tygkasse istället för en tillverkad i till exempel plast. För det första så håller en tygkasse bra mycket bättre och du kan använda den om och om igen utan att den slits nämnvärt. Utöver det så ser det väldigt mycket trevligare ut att bära en tygkasse, hos oss kan du få dina tygkassar med tryck. Det betyder att du kan designa påsarna så som du vill att de ska se ut, med ditt alldeles egna och personliga tryck.

Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produkt för just dig - så att du också kan bidra till en bättre och grönare värld, tillsammans med oss!

Ge bort tygpåsar som gåva

En gåva mellan personer kan knyta starka band och det finns många anledningar till att ge bort en present. Till exempel som att företaget ger presenter till sina anställda för ett väl utfört jobb. En uppskattad present som företaget kan ge bort är en tygkasse med företagets logga tryckt på. Tygpåsen kan användas till och från arbetet för att bära matlådor eller annat som behöver under arbetsdagen. Genom att ni har tryckt er logga på så syns ert varumärke överallt där den bärs med. 

Ett annat exempel är dela ut tygpåsarna på mässor och event som ni deltar på. Denna taktiken är välkänd och den kommer attrahera besökare till just eran monter. En god idé är att ge bort en uppsättning presenter som ligger förvarade i tygpåsen. Detta kommer ge positiva effekter och ert företag gente mot potentiella kunder och leverantörer.

Ofta så glömmer man sin tygkasse hemma, i bilen eller på jobbet, och då gör den ju ingen nytta. Se då till att ha ett par stycken så att du har större chans att få med dig en när du väl behöver den. Det bästa är om du har en i bilen, en hemma och en på arbtetet. På detta sätt ökar du chansen att alltid ha tillgång till en bärkasse.

Olika typer av tygkassar

I vårt sortiment kan du vara säker på att hitta en tygkasse som uppfyller dina kriterier och passar just ditt företag eller ändamål. Vi erbjuder ett stort utbud av olika tygkassar i massor av färger. De är oftast tillverkade i 100% bomull och på ett miljövänligt sätt. V erbjuder även flera modeller som är gjorda i återvunnet material.
Hittar du inte exakt det du är ute efter? Du får gärna kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta rätt för dig. 
Vi har även olika typer av väskor som också kan vara intressant för dig eller ditt företag.

TronLogo

LOGO verktyget