Sportväskor & träningsväskor med tryck

Är du på jakt efter snygga och praktiska träningsväskor med tryck för ditt företag eller förening så har du hittat rätt. Våra sportväskor med tryck kommer med funktioner som underlättar träningen för dina anställda eller medlemmar i klubben. Varför inte ge bort en sportbag till de anställda i sommargåva eller julklapp som tack för ett bra jobb? Då träning blir allt mer vanligt och man är i behov av en bra träningsväska så kommer detta bli en väldigt uppskattad present. Våra sportbagar med tryck kommer i olika modeller och färger.

Träningsväskor med tryck för bättre träning

Allt mer människor väljer att träna på sin fritid och det har aldrig varit så populärt att gå till gymmet eller utföra sporter som det är nu. Padel, fotboll, tennis och andra sporter gör att folk motionerar och håller i gång. För att underlätta träningen så kan man använda sig av träningsväskor, sportbagar eller gymväskor. Träningväskor med tryck har många namn men alla fyller samma funktion. Du ska på ett smidigt sätt kunna ha med dig träningskläderna, skor och annan utrustning som krävs för att utföra din sport eller träning.

Våra sportväskor med tryck kommer med massor av funktioner och fack som underlättar för användaren. Flera av sportväskorna kommer med skofack så att du slipper ha de illaluktande skorna bland dina kläder. Våra sportbagar är rymliga och du får plats med allt som du behöver ha med dig.

 


Har du frågor om våra sportväskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av träningsväskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Sportväskor & träningsväskor med profiltryck som gåva

Att ge bort gymväskor eller träningsväskor med tryck till de anställda kan vara en bra idé. Uppmuntra din personal till att träna mer, då det påverkar hur de arbetar på ett positivt sätt. Vältränade kollegor arbetar effektivare och bättre. Man blir också gladare och mer positiv efter att man har tränat. Se då till att din personal står utrustad med träningsväskor med tryck. Tryck företagets logga eller en text på sportväskorna för att skapa en snygg profilprodukt som kommer synas på varje träningspass.

Hos oss på Plustryck så kan ni beställa träningsväskor med tryck eller logga snabbt och smidigt online. Du ser hur resultatet kommer bli direkt på skärmen och kan beställa utan förhinder och att behöva få en offert innan. Det blir inte enklare än så!

Vi har ett stort utbud av olika väskor utöver våra sportväskor. För de företag som är ute och reser mycket så har vi resväskor. Spana även in våra snygga tygpåsar som passar bra med profiltryck!

Träningsväskor med tryck för idrottsklubbar och föreningar

Att använda sig av sportväskor med tryck i idrottsklubben eller föreningen är en självklarhet enligt oss. Det är ett väldigt snyggt sätt att synas på. Alla kommer att se vilket lag eller förening som ni kommer ifrån med en träningväska med tyrck. Det ser dessutom professionellt ut om varje medlem kommer med en likadan sportbag. Tryck klubbens logga eller föreningsloggan på sportväskan och bär den stolt på träningar och matcher med ditt idrottslag. Vi vill främja svenskt föreningsliv och idrott och hoppas att ni blir nöjda med våra profilprodukter!

Olika sportväskor med flera funktioner

När du beställer sportväskor med tryck hos oss på Plustryck så får du en profilväska av hög kvalitét. Sportväskorna kommer alla med sin egna unika design och funktionalitet. Flera av sportväskorna är utrustade med olika typer av fack som underlättar för dig som ska använda väskan. 

Sportbagar

Den vanligaste typen av träningsväskor är sportbagen. Den är rymlig och kommer med två stora handtag som du kan bära den i. Med denna typ av sportbag så får du plats med det mesta du behöver för att träna eller utöva din sport. Du får plats med skor, kläder, vattenflaska och annat. Våra sportbagar med tryck passar för de flesta personer och ändamål.

Träningsryggsäckar

En något mindre men lika användbar träningsväska är träningsryggsäcken. I denna får du inte plats med lika mycket som i en sportbag men det räcker gott och väl för de flesta. Genom att du kan bära den på ryggen så kan du röra dig längre sträckor utan att bli trött. Är du ute efter en smidig väska är träningsryggsäcken det du ska satsa på.

Racketväska

Spelar man padel eller tennis så krävs det att man kan förvara sitt rack på ett säkert sätt till och från träningen. Med våra racketväskor kan du göra just detta. De är dessutom väldigt snygga och kommer givetvis med tryck.

Vi hoppas att ni ska hitta en sportväska eller träningsväska med tryck som passar för just erat ändamål och företag. Välkommen att kontakta oss ifall ni har frågor om väskorna eller våra tryckmetoder. 

TronLogo

LOGO verktyget