Sportväskor och träningsväskor med eget tryck

Sportväskor med tryck till föreningen eller idrottsklubben är nästan ett måste. Visa att ni kommer ifrån samma lag genom att köpa träningsväskor med tryck i form av klubbens logga eller namn på. Sportväskor är dessutom en perfekt present till de anställda i företaget. Uppmuntra till träning genom att ge bort en av våra snygga sportväskor!

Träningsväska med tryck

Oavsett om du är den sportiga typen eller inte, så passar en träningsväska med tryck alla. Vi har träningsväskan för alla tillfällen, med ditt företags logga på eller ditt budskap sprider du dessutom ditt förtags namn utanför kontorsväggarna. Träningsbagen kan fylla många funktioner, den är rymlig och fungerar lika bra att använda till gymmet eller padelmatchen som till helgtrippen. Oavsett användningsområde ger en träningsväska med tryck god reklam över lång tid.

Sportbag med tryckt logga för klubben

Skapa ett proffsigt intryck och helhet med sportbagar med tryck i samma färg och stil för din förening eller idrottslag. Genom att även sätta ditt initialer eller namn blir det också lättare att hålla reda på sin egen. Träningsväskan är också ett bra ställe att sätta era sponsortryck på. I vårt utbud av sportbagar med logga finns något för alla typer av föreningar. Det ser väldigt proffsigt ut om hela laget kommer med samma typ av sportbag med klubbloggan tryckt på. Det ser genomtänkt ut och man får en känsla av samhörighet med resten av laget. På så sätt presterar man bättre när det väl gäller. 

Ta chansen att synas med våra sportväskor nu!

Olika varianter av sportväskorsväskor

Vi på Plustryck har många varianter av träningsväskor i olika material, storlekar och modeller. Alltifrån väska med bärhandtag, axelrem, i vattenavvisande material eller i tyg. Våra träningsväskor med tryck passar till vilken sport eller aktivitet som helst. Välkommen att kontakta oss så ska vi på bästa möjliga sätt uppfylla dina önskningar angående design och form för din träningsbag med tryck. Det spelar ingen roll vilken typ av verksamhet er föreningen bedriver, vi har många olika typer av träningsväskor och bagar, som passar oavsett förening och storlek. Med våra träningsväskor kommer ni se proffisga ut på matchen eller träningen. 

TronLogo

LOGO verktyget