Sport- och gymväskor

Träningsväska med tryck

Oavsett om du är den sportiga typen eller inte, så passar en träningsväska med tryck alla. Vi har träningsväskan för alla tillfällen, med ditt företags logga på eller ditt budskap sprider du dessutom ditt förtags namn utanför kontorsväggarna. Träningsbagen kan fylla många funktioner, den är rymlig och fungerar lika bra att använda till gymmet eller padelmatchen som till helgtrippen. Oavsett användningsområde ger en träningsväska med tryck god reklam över lång tid.

Träningsväskan med tryck för laget

Skapa ett proffsigt intryck och helhet med träningsväskor med tryck i samma färg och stil för din förening eller idrottslag. Genom att även sätta ditt initialer eller namn blir det också lättare att hålla reda på sin egen. Träningsväskan är också ett bra ställe att sätta era sponsortryck på. I vårt utbud av träningsväskor med logga finns något för alla typer av föreningar. Det spelar ingen roll vilken typ av verksamhet er föreningen bedriver, vi har många olika typer av träningsväskor och bagar, som passar oavsett förening och storlek.  

Olika varianter

Vi på Plustryck har många varianter av träningsväskor i olika material, storlekar och modeller. Alltifrån väska med bärhandtag, axelrem, i vattenavvisande material eller i tyg. Våra träningsväskor med tryck passar till vilken sport eller aktivitet som helst. Välkommen att kontakta oss så ska vi på bästa möjliga sätt uppfylla dina önskningar angående design och form för din träningsbag med tryck.

TronLogo

LOGO verktyget