Ryggsäckar med tryck & brodyr

Beställ ryggsäckar med tryck eller brodyr för företaget, föreningen eller som privatperson. Ryggväskan är en perfekt profilprodukt att göra reklam med för ditt företag. Vi erbjuder ett stort utbud av ryggsäckar i massor av olika modeller och färger som alla kommer med möjligheten att få tryck eller brodyr på. Varför inte ge bort ryggsäckar med tryck till de anställda på företaget i julklapp eller sommargåva. Det är en profilprodukt som gör sig väldigt bra att ge bort till någon för att visa uppskattning. Vi har mycket mer än bara ryggsäckar – utforska vårt sortiment för att se alla våra väskor!

Ryggsäckar med tryck som present på företaget

Vet ni inte vad ni ska ge bort till era anställda i sommargåva eller julklapp än? Att ge bort en ryggsäck med företagets logga på kan vara en uppskattad gåva. En ryggsäck kommer alltid komma till användning oavsett vem som får den. Genom att trycka en logga på ryggsäckarna så kan ni göra reklam för ert företaget med denna klockrena profilprodukt. Varför inte utrusta personalen med en ryggsäck som de kan ta med sig till och från jobbet eller till kundmöten. På så sätt kan de få med sig viktig utrustning på ett smidigt och enkelt sätt. Vi anser att ryggsäcken är en profilprodukt som är ett måste, när man profilerar sitt företag.

Hur mycket rymmer våra ryggäsckar?

Du kan få plats med en hel del olika saker i våra ryggsäckar. Våra ryggsäckar rymmer vanligtvis mellan 16-30 liter. En av våra största ryggsäckar rymmer dock hela 90 liter. Läs på produkten hur mycket just den ryggsäcken du är intresserad utav rymmer.

 


Har du frågor om våra ryggsäckar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av ryggsäckar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Olika typer av ryggsäckar med tryck

En ryggsäck kan användas till många olika tillfällen och den kan komma med massor av olika funktioner. Vi erbjuder bland annat enklare ryggväskor som kan användas för att förvara böcker eller annat. Vissa har dock behov av att kunna ta med sig din bärbara dator, laptop eller annat ömtåligt i väskan. Vi har Flera typer av ryggsäckor i sårt sortiment.

Laptopryggsäck

Ryggsäckar med fack för laptop och bärbara datorer är viktigt för många företag. Då de anställda bär med sig dyra datorer och annan värdefull utrustning så krävs det en ryggsäck som kan skydda dessa på ett bra sätt. Våra laptopryggsäckar har de funktionerna som krävs för att bära med sig datorer på ett smidigt sätt.

Vattentäta & vattentåliga ryggsäckar

Dessa typer av ryggväskor är speciellt användbara under friluftsdagar då regnet öser ner. Att kunna skydda innehållet i ryggsäcken kan vara en stor fördel, och det kan ni göra med våra vattentåliga ryggsäckar. De är framtagna för människor och företag som vistas utomhus i stor utsträckning.

Stöldsäkra ryggsäckar

Att bli av med värdesaker genom att ficktjuvar går igenom din väska är tyvärr vanligt. Med våra stöldsäkra ryggsäckar kan du motverka detta och slippa bli av med värdefulla ägodelar och viktig information. Dessa ryggsäckar är speciellt användbara för personer som vistas på stan där det finns mycket folk på liten yta.

 

Friluftsryggsäck & hikingväskor

Vi har ett stort antal ryggsäckar som passar bra för att vistas i naturen med. Ska ni ut och vandra med företaget så kan det vara en god idé att utrusta er med våra friluftsryggsäckar. Få med er vattenflaskan och annan utrustning som krävs för en dag utomhus. Kom ihåg att ni kan få alla våra ryggsäckar med tryck eller brodyr!

Oavsett vilket ändamål ni ska använda ryggsäckarna till så kommer ni hitta en modell som passar er utmärkt här på Plustryck. Se till att göra rätt typ av reklam för ert företag med våra ryggsäckar som profilprodukt.

Ryggsäck med tryck eller brodyr – vad lämpar sig bäst för ditt företag?

Om man ska välja tryck eller brodyr beror på hur ditt företags logga ser ut och vilken känsla ni vill ha på ryggsäcken. Väljer man tryck så vet man att alla färger blir precis som de ska se ut, och man kan få en detaljerad bild eller logga. Detta alternativ brukar även vara något billigare. Med brodyr på ryggsäcken så får man en exklusivare känsla på förädlingen. Det kan se ut som en #d-effekt i vissa fall och blir riktigt snyggt. Det är dock inte alla väskor eller loggor som lämpar sig för brodyr. Är du osäker på något angående vårt tryck eller brodyr så får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

TronLogo

LOGO verktyget