Resväskor och väskor med hjul

Resväskor med tryck

Hos oss på Plustryck hittar ni ett gäng olika resväskor med tryck. Vi erbjuder väskor i olika former, storlekar och färger med eller utan önskat tryck. Resväskan är ett perfekt alternativ att ge som gåva, present eller pris till anställda eller kunder. De resväskor som vi erbjuder kommer även i olika material och kan med fördel märkas med en snygg brodyr.

Vi på Plustryck vet att resväskan kanske är den viktigaste väskan som du äger. Det är därför viktigt att den är tillräckligt hållbar och låsbar, så att du nästa gång kan packa upp den som du packade ner den. Vi rekommenderar att ni väljer en väska som går att rulla, då detta är ett mycket bekvämare sätt att resa. Slipp bära den tunga packningen och dra den längst marken istället och spara tid och kraft. Genom att välja en resväska med tryck kan du enkelt och snabbt känna igen den bland alla andra väskor. Dessa är bara några av många fördelar vilket gör denna produkt till en självklar investering.

Resande marknadsföring

Resväskan är perfekt som marknadsföringsprodukt. Tryck ditt företags logo på resväskan och marknadsför ditt företag världen över. Är ni ett företag vars anställda reser väldigt mycket är det bara till fördel att införskaffa resväskor med tryck. Bjud de anställda på en resväska med företagets profil och loga för att marknadsföra ert företag världen över! Med denna produkt når du en helt ny publik när du reser. Vi erbjuder mjuka res- och weekendväskor som går att förse med exklusiv brodyr om så önskas. En resväska är en uppskattad produkt då produkten har en mycket lång livslängd. Oftast är väskan en produkt som man inte byter ut ofta vilket gör resväskan med tryck till en billig investering.

Välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

TronLogo