Resväskor med tryck

Här kan du hitta resväskor med tryck för företag och föreningar, samt även privatpersoner. Vi erbjuder ett stort sortiment av resväskor med eller utan hjul som ni kan få företagets logga eller annat tryck på. Resväskorna funkar perfekt som en kabinväska eller handbagage när ni ska ut och flyga.

Resväskor med tryck för företag

Att beställa resväskor med tryck till företaget när ni ska ut på resa gör att folk ser vart ni kommer ifrån. Genom att sätta ett profiltryck och logga på resväskorna så sprider ni varumärket över hela världen. Våra resväskor passar bra för alla typer av resor – långa som korta. Ska ni på en weekend inom landet eller en längre affärsresa så är våra resväskor något som kommer komma till användning. Se till att hela personalen är utrustad med en väska när ni ska ge er i väg.

Vi har olika typer av resväskor som passar för diverse tillfällen och resor. De kommer med massor av användbara funktioner och fack som gör att man kan packa ner allt man behöver på resan.

Hur mycket rymmer våra resväskor?

Vi har resväskor i många olika storlekar, som rymmer olika mycket. De rymmer allt ifrån ca 20 liter upp till hela 75 liter.

 


Har du frågor om våra resväskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av väskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Profilerade resväskor som gåva till de anställda

Att ge bort resväskor med tryck till de anställda på företaget kan vara en uppskattad idé. Se till att de anställda kan resa på ett enklare sätt och på samma gång sprida varumärket överallt. Ge bort resväskor eller kabinväskor som sommargåva eller julklapp till din personal och se hur glada de blir. En resväska med företagets logga kommer alltid komma till användning – då man direkt ser att den tillhör dig när den kommer rullande på bandet.

Kabinväskor med tryck

Våra resväskor är anpassade att ta med sig in i kabinen och förvara på ett enkelt sätt. Många flygbolag har begränsningar i hur stora kabinväskorna får vara. Se till så att ni beställer en kabinväska som passar för just den flygningen som ni ska göra. Kabinväskor med tryck på gör att ni sprider varumärken även i flygplanet upp i luften.

Användbara handbagage & trolleyväskor

Att kunna ha med sig handbagage med tryck på resan är en stor fördel. Med våra handbagage och trolleyväskor kan dina anställda få med sig allt de behöver i flygplanet eller på bilresan inom Sverige. 


Resväskor med hjul & användbara funktioner

Enligt oss ska en resväska ska inte bara vara snygg och ha ett tryck av hög kvalitét. Den ska även vara användbar och smidig att bära med sig. Därför är många av våra resväskor utrustade med hjul för att du ska kunna rulla fram väskan ifall du har packat tungt. Ibland ska man ta sig ifrån ena änden flygplatsen till den andra, då kan det vara skönt med en resväska med hjul. 

Våra väskor kommer med olika typer av fack för exempelvis kläder, datorer, laptop och andra prylar som man vill ha med sig på affärsresan med företaget. 

Resväskor med profiltryck för säljarna

På många företag så reser säljarna mycket i arbetet. Underlätta säljarnas resande genom att ge de profilerade resväskor som de kan använda på resorna. Det är en uppskattad förmån för de anställda att få en väska att ha med sig överallt.

TronLogo

LOGO verktyget