Reseväskor med eget tryck

Resväskor med tryck

Hos oss på Plustryck hittar ni ett gäng olika resväskor med tryck. Vi erbjuder väskor i olika former, storlekar och färger med eller utan önskat tryck. Resväskan är ett perfekt alternativ att ge som gåva, present eller pris till anställda eller kunder. De resväskor som vi erbjuder kommer även i olika material och kan med fördel märkas med en snygg brodyr.

Vi på Plustryck vet att resväskan kanske är den viktigaste väskan som du äger. Det är därför viktigt att den är tillräckligt hållbar och låsbar, så att du nästa gång kan packa upp den som du packade ner den. Vi rekommenderar att ni väljer en väska med hjul som går att rulla, då detta är ett mycket bekvämare sätt att resa. Slipp bära den tunga packningen och dra den längst marken istället och spara tid och kraft. Genom att välja en resväska med tryck kan du enkelt och snabbt känna igen den bland alla andra väskor. Dessa är bara några av många fördelar vilket gör denna produkt till en självklar investering.

Resande marknadsföring

Resväskan är perfekt som marknadsföringsprodukt. Tryck ditt företags logo på resväskan och marknadsför ditt företag världen över. Är ni ett företag vars anställda reser väldigt mycket är det bara till fördel att införskaffa resväskor med tryck. Bjud de anställda på en resväska med företagets profil och loga för att marknadsföra ert företag världen över! Med denna produkt når du en helt ny publik när du reser. Vi erbjuder mjuka res- och weekendväskor som går att förse med exklusiv brodyr om så önskas. En resväska är en uppskattad produkt då produkten har en mycket lång livslängd. Oftast är väskan en produkt som man inte byter ut ofta vilket gör resväskan med tryck till en billig investering.

Perfekta weekendväskor

Våra väskor fungerar för alla typer av resor, korta som långa. Att ha en bra och stabil väska när man ska iväg på weekend är viktigt. Man vill gärna att den inte ska vara för stor eller för liten. Genom vårt stora utbud så kan du hitta en weekendväska som passar för just dina resevanor. 
Är ni ett gäng som ska ut och resa och ni vill ha matchande reseväskor? Då har ni kommit helt rätt. Hos oss kan ni designa resväskorna som ni själva vill.

Välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

Resväskan - en designerpryl

Nu för tiden använder folk inte bara reseväskan till att packa ner sina kläder och tillhörigheter när de ska ut på resa. Den används som ett sätt att uttrycka sin egen stil och visa vem man är. En del köper dyra reseväskor tryckta med ett märkesloggor. Vissa kan spendera flera tusentals kronor på en dyr resväska bara för att de kan. Detta för att sticka ut ur mängden och visa att man har råd med statusprylar. 

Vi hjälper dig med att få din reseväska med tryck att se jut så som du själv vill.
Kontakta oss om du vill ha mer informationom våra reseväskor med hjul!

TronLogo

LOGO verktyget