Resetillbehör med tryck

När man är på resande fot runt om i världen så krävs det ibland att man har flera olika adapters med sig för att kunna ladda exempelvis sin mobiltelefon. Man vill inte bli begränsad när man är ute och reser i världen. Tänk dig att man hamnar i någon typ av krissituation på resande fot och man inte kan ladda sin mobiltelefon till exempel. En sådan situation vill man inte hamna i. Med våra adapters med tryck så behöver du bara ha med dig en enda adapter för att klara dig världen runt. Detta är ett smidigt sätt att resa på!

Adapters med eget tryck

När man är på resande fot runt om i världen så krävs det ibland att man har flera olika adapters med sig för att kunna ladda exempelvis sin mobiltelefon. Man vill inte bli begränsad när man är ute och reser i världen. Tänk dig att man hamnar i någon typ av krissituation på resande fot och man inte kan ladda sin mobiltelefon till exempel. En sån situation vill man inte hamna i. Med våra adapters med tryck så behöver du bara ha med dig en enda adapter för att klara dig världen runt.
Detta är ett smidigt sätt att resa på!

Manikyrset med tryck på resan

Att kunna klippa naglarna och hålla sig fräsch är viktigt. Både när man är hemma och när man är ute och reser. Med våra manikyrkit med eget tryck så kan du alltid se till att dina naglar är trimmade när du är på resande fot. 

Ett manikyrset som innehåller nagelklippare och sax är en uppskattad gåva till de anställda i företaget. Alla människor trimmar sina naglar på ett eller annat sätt. Därför är detta en present som kommer att komma till användning av de flesta som får den. Om du också lägger till en tryckt företagslogga på manikyrsetet så kommer varumärket att spriad på samma gång som naglarna hålls i trim. 

Resekit & resekuddar med tryck

De flesta människor gillar att resa. Speciellt så gillar många att göra längre resor runt om i världen. På dessa resor så vill man gärna vara så bekväm som möjligt för att komma fram utvilad och pigg. Med våra resekit med tryck så är detta möjligt. De består bland annat av en resekudde med tryck som kommer bli din bästa vän på långa flygturer eller bussresor. Gör det bästa av situationen i den obekväma stolen på flyget med våra resekuddar. Du kommer att kunna somna in mycket bättre och fortsätta sova - allt för att resan ska bli så behaglig som möjligt. 

Vi erbjuder även sovmasker med tryck på. En sovmask blockerar ute störande ljus i olika miljöer där du vill kunna sova enklare på. Det är en billig investering i din sömn. Kombinera sovmasken med ett tryck för att göra den extra personlig. 

TronLogo

LOGO verktyget