Portföljer med eget tryck

10 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

10 artikel(lar)

per sida

Portföljer med tryck till företaget

Ska du köpa portföljer till dina medarbetare som de kan använda i jobbet? Då borde du tänka över alternativet att trycka företagets logga på portföljerna. Det ser proffsigt ut och man sprider sitt varumärke ännu bättre på mötena ute hos kund. Man uppfattas även som ett mer proffisionellt företag om man har en snygg portfölj med företagets logga tryckt på. Det är ett väldigt enkelt sätt att synas på ett bättre sätt hos kunder och leverantörer. 

Portfölj som gåva till de anställda

Nöjda anställda är en viktig del för ett företag. Alla vet att de anställda jobbar bättre om de känner sig glada och uppskatatde av företaget. För att visa dina anställda hur viktiga de är för dig kan du ge bort portföljer som present. De anstäldla känner sig sedda och de kan ha med sig portföljen ut på kundmöten m.m så att de sprider varumärket på samam gång. Våra portföljer är användbara och kommer med många olika bra funktioner. Man får enkelt plats med allt man behöver för en arbetsdag. Att ha med sig en portfölj på mötet gör så att man får med sig det man behöver på ett enkelt sätt. Portföljerna är rymliga och kommer med många olika fack för att fylla alla behov. 

Våra portföljer kommer med axelremmar och handtag som gör att du bära med dig portföljen vart du är ska. De är inte bara använd bara i jobbet utan även privat.

Sätt din egen prägel på portföljen genom att designa den med eget tryck!

TronLogo

LOGO verktyget