Portföljer & konferensväskor med tryck

Portföljer & konferensväskor med tryck för ditt företag eller förening. Ge snygga portföljer tillverkade i bland annat läder & skinn till dina anställda så att de kan ha med sig under arbetsdagen. En portfölj med tryck sprider ditt företags varumärke på ett snyggt sätt samtidigt som den är praktisk för användaren. Vi har ett stort utbud av portföljer och konferensväskor med massor av fack och funktioner.

Portföljer med profiltryck för företag

Våra portföljer med tryck passar perfekt att använda som profilprodukt på företaget. Ge dina anställda varsin portfölj att förvara viktigt arbetsmaterial och andra saker som kan behövas i arbetet. Våra portföljer kommer med massor av användbara fack och funktioner som underlättar för din personal när de ska utföra sitt jobb. Se till att ingen anställd står utan en snygg portfölj. Det är dessutom ett trevligt och professionellt sätt, att ge bort en portfölj och välkomna en ny medarbetare till företaget. Genom att trycka företagets logga eller en text på portföljen så ser man snabbt vilket företag ni kommer ifrån.

 

Konferensväskor för konferenser & resor

Våra konferensväskor med tryck är som gjorda för att använda under resor och konferenser där man vill ha en smidig konferensväska för sina ägodelar. Du kan enkelt förvara papper, pennor, en laptop och andra värdefulla prylar som du behöver ha med dig på en konferens, mässa eller event. Det ser väldigt professionellt och stiligt ut att bära runt på en konferensväska.

Se till att du och dina medarbetare får varsin portfölj innan ni ska iväg på den viktiga konferensen.

 

Portföljer med användbara funktioner

Våra portföljer kommer med flera användbara funktioner och fack. Flera av portföljerna kan förvara en bärbar dator. De passar även bra att lägga anteckningsblock, pennor, nycklar eller surflattor i den praktiska organisationspanelen. Självklart har vi även enklare portföljer för de som bara vill ha med sig några papper eller inte vill lägga allt för mycket pengar på konferensväskan.

Genom att använda portföljer med tryck så kommer ni både vara förberedda och snygga på konferensen eller eventet. Vi har även laptopväskor och datorväskor för er som är i behov av det.

TronLogo

LOGO verktyget