Plånböcker & korthållare med tryck

En vanlig plånbok har inte en chans mot en plånbok med eget tryck på. Se till att sticka ut med hjälp våra plånböcker och korthållare som du kan designa med eget tryck. Se till att du förvarar dina kort och pengar på ett säkert och rätt sätt. Du kan även designa korthållare med gravyr för ett ännu mer exklusivt intryck. Det är ett perfekt sätt att utrusta säljarna på företaget så att de kan förvara sina visitkort i på ett snyggt sätt.

3 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

3 artikel(lar)

per sida

Plånböcker med tryck

Även om kontanter börjar dö ut så innebär det inte att plånböcker gör det. Idag använder vi oss plånboken som en snygg assessor för att ha alla våra viktiga kort i den. På Plustryck erbjuder vi plånbok med tryck för att göra ditt sedelfodral ännu mer personligt. En plånbok är något som de allra flesta av oss har i fickan, väskan eller jackan. Plånboken används flitigt och att den tar stryk är en självklarhet då den används dagligen. Vårt slittåliga tryck ser därför till att ert önskade tryck sitter kvar länge på produkten.

 


Har du frågor om våra korthållare med gravyr & tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av plånböcker. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Plånbok med tryck – rätt marknadsföring i rätt händer

I rätt händer kan du marknadsföra ditt varumärke med hjälp av en plånbok med tryck. Plånböcker eller portmonnä som de kallades förr, är en populär produkt. Den är särskilt populär inom många olika organisationer och inte bara företag. Vissa plånböcker lämpar sig bättre för reklamtryck än vad andra gör. Detta beror på att tryckytan är bättre lämpad än vad andra pluskor är.

Plånbok & korthållare med gravyr

Hos oss på Plustryck är det möjligt att få plånböcker med gravyr somt tryck. Detta är ett alldeles utmärkt sätt att marknadsföra sitt varumärke. Hos oss hittar ni plånböcker i skinn, läder, metall, tyg och aluminium. Oavsett vilken produkt ni väljer så får ni en alldeles utmärkt produkt att använda i flera år framöver. Inte nog med det, ge bort plånboken med önskat tryck till kunder eller anställda. Detta är ett perfekt sätt att marknadsföra sitt varumärke.

Vi erbjuder också smidiga och snygga korthållare med gravyr. En korthållare är till för de som inte vill ha en stor o tjock plånbok i fick. De är tunna och tar knappt någon plats i fickan - samtidigt som du kan bära med dig de kort som du behöver på ett säkert sätt. Har du en korthållare med gravyr kommer du garanterat att sticka ut ur mängden. Gör som många andra och gravera in ditt företags logga på en korthållare!

Varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att ta fram den bäst lämpade reklamprodukten eller reklamprodukterna!  

TronLogo

LOGO verktyget