Magväskor & Midjeväskor med tryck

Här kan du hitta magväskor och midjeväskor med tryck. Magväskorna är perfekta att ha med sig på resan, på eventet eller mässan. Få med dig dina värdesaker på ett smidigt sätt med våra magväskor med tryck. Se till att dina medarbetare har tillgång till en väska att ha runt magen så att de har sina ägodelar tätt inpå kroppen och tillgängliga. Magväskan är en perfekt gåva på företaget till de anställda. Ge bort i till exempel sommargåva eller i julklapp!

6 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

6 artikel(lar)

per sida

Magväskor med profiltryck

Våra magväskor med tryck är skapade för de som är ute på fältet och rör sig mycket. Vi vet hur mycket stötar och slitage det riskerar att bli på din magväska. Vhar därför sett till att välja ut produkter som är stöttåliga, i starkt material. Detta för att magväskan ska hålla för många glada dagar framöver, oavsett vad den kan tänkas utsättas för.

Många var vi som trodde att midjeväskan också kallad magväska skulle försvinna för gott efter det glada åttio-talet, men icke! Vi är glada att konstatera att den är tillbaka, som en av de absolut viktigaste mode-accessoarerna på stan. Det är numera inte enbart människor i Berlin eller Södermalms-hipsters som har sina värdesaker i en liten ficka på magen, nu bör alla göra likadant.  Men för att inte smälta in i mängden allt för mycket, så har du möjligheten att beställa en midjeväska av oss. Genom att trycka företagets logga eller en text på magväskan så skapar ni en snygg och unik profilprodukt.

Det som är så bra med en magväska är att du kan få med dig dina viktiga personliga ägodelar på ett smidigt och enkelt sätt. Du får plats med precis vad du behöver ha med dig för en dag på kundbesök, event eller på mässan. Magväskan är den ultimata to-go-väskan i våra ögon. Det som också är bra med magväskorna är att de förebygger stölder av dina ägodelar. I och med att du har magväskan så tätt inpå dig och med bra uppsyn så kan du vara säker. Med andra ord så är en magväska ett måste för den modemedvetna och den som är rädd för att bli av med sina värdesaker. 

 


Har du frågor om våra magväskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av väskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Midjeväska som gåva till de anställda på företaget

En midjeväska med tryck är en mycket uppskattad present till de anställda. Midjeväskan är justerbar för att passa personer med olika kroppsformer. Att ge en midjeväska till de anställda kan ge positiv effekt och göra personalen glad. En magväska kan vara en del i ett större paket av presenter inför sommaren till exempel. En väska att ha runt magen kan vara perfekt för de anställda under sommaren. När de är på arbetsplatsen så kan de även använda den för att få med sig viktigt arbetsmaterial i form av mobil, pennor och annat.

TronLogo

LOGO verktyget