Magväskor & midjeväskor med tryck

En magväska kan vara funktionell och snygg. Speciellt om man har en magväska med eget tryck som man har designat med företagets logga eller namn. Förvara dina värdesaker på ett säkert sätt med en midjeväska. Du får snabb tillgång till viktiga saker i och med att midjeväskan är nära till hands. Utforska vårt sortiment av magväskor med tryck.

6 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

6 artikel(lar)

per sida

Magväskor med tryck

Våra magväskor med tryck är skapade för de som ställer höga krav på sina smidiga följeslagare. Vi vet hur mycket stötar och slitage det riskerar att bli på din magväskaväska, enbart under en dag ute, och vi har därför sett till att välja ut produkter som är stöt-tåliga i starkt material. Detta för att väskan ska hålla för många glada dagar framöver, oavsett vad den kan tänkas utsättas för.

Många var vi som trodde att midjeväskan också kallad magväska skulle försvinna för gott efter det glada åttio-talet, men icke! Vi är glada att konstatera att den är tillbaka, som en av de absolut viktigaste mode-accessoarerna på stan. Det är numera inte enbart människor i Berlin eller Södermalms-hipsters som har sina värdesaker i en liten ficka på magen, nu bör alla göra likadant.  Men för att inte smälta in i mängden allt för mycket, så har du möjligheten att beställa en midjeväska av oss, med ditt alldeles egna tryck. En midjeväska kan generellt ses som en ganska alldaglig produkt, men med ett tryck som du själv fått välja blir den både unik och tilltalande. Dessutom blir en sådan väska lättare att känna igen, då din modell är sticker på grund av det personliga trycket. Du och din peppiga midjeväska blir garanterat dags-festens, strandens eller jobb-resans mittpunkt!

Det som är så bra med en magväska är att du kan få med dig dina viktiga personliga ägodelarpå ett smidigt och enkelt sätt. Du får plats med precis vad du behöver ha med dig för en dag på stan eller stranden. magväskan är den ultimata to-go-väskan i våra ögon. Det som också är bra med magväskorna är att de förebygger stölder av dina ägodelar. i och med att du har magväskan så tätt inpå dig och med bra uppsyn så kan du vara säker. Med andra ord så är en magväska ett måste för den modemedvetna och den som är rädd för att bli av med sina värdesaker. 

Midjeväska som present

En midjeväska med tryck är inte bara kul att ge sig själv, det är även en mycket uppskattad present. Passa på att köp en till partnern inför dennes jobb-resa till Frankfurt, eller se till att skaffa matchande med kompisgänget inför den stundande Barcelona-resan. Midjeväskan är justerbar för att passa personer med de allra flesta midjeomgång och preferenser. Eftersom du väljer ditt eget tryck på väskan, blir det en väldigt personlig gåva, fylld med omtanke. Välj valfritt motiv som representerar dig eller personen som ska få väskan, eller tryck ditt företags-logotypen om du vill ge dina anställda någonting extra. Endast fantasin sätter gränserna när det gäller ditt motiv, som tryckts enkelt och snyggt på lämpligt ställe.

Midjeväskan gör sig perfekt både till vardags och till fest, då den är både moderiktig och praktisk. Den kan bäras både runt midjan och runt axeln, beroende på vad du tycker är skönast.

I vårt utbud finner du endast midjeväskor av hög kvalitet. Detta för att ditt tryck ska sitta på så fint och länge som möjligt, men även för att du ska få en produkt som både du och vi kan vara stolta över. Passa på att beställ midjeväskornas midjeväska redan idag.

TronLogo

LOGO verktyget