Kylväskor med tryck

Kylväskor med eget tryck kan vara en perfekt sommargåva eller julklapp till de anställda. En kylväska kommer ofta till användning - speciellt under sommarens varma månader då man vill hålla matvaror och dryck nedkylda. Utrusta din personal med våra snygga kylväskor med tryckt företagslogga eller namn. Varför inte låta kylväskan vara en del av ett 'presentpaket' som alla de anställda får?

Profilerade kylväskor med tryck för företag

Att göra reklam med hjälp av kylväskor med tryck kan vara effektivt och enkelt. Att trycka företagets logga på en kylväska kan sprida ditt företags varumärke överallt där den används under sommarens månader. Våra kylväskor passar perfekt att profilera och resultatet blir riktigt snyggt. Här på Plustryck kan du enkelt ladda upp din logga eller text på kylväskan och se hur resultatet kommer att bli direkt på skärmen. Det blir inte smidigare och bättre än så. Dessutom så slipper du att vänta på en offert för att få hem dina kylväskor. Hos oss beställer du direkt och väldigt smidigt utan några hinder.

Har du frågor om våra profilprodukter eller tryckmetoder får du gärna kontakta oss!
Vi har även massor av andra väskor och tygpåsar som du kan använda som profilprodukter för ditt företag.

Hur länge håller kylan i en kylväska?

En kylväska brukar hålla sin temperatur i cirka 4 timmar. Det beror dock lite på hur många kylklampar du haft lagt i, samt hur mycket mat och dryck som finns i kylväskan. 

Kan en kylväska hålla värme?

Ja, våra kylväskor kan även hålla mat och dryck varmt. Genom att ha med dig två kylväskor, en för varmt och en för kallt, kan du se till att både dryck och mat håller rätt temperatur. 

 


Har du frågor om våra kylväskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kylväskor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Kylväskor med tryck som gåva

Att ge bort en kylväska kan vara en uppskattad gest. Ge bort kylväskor med tryck till de anställda som en gåva, till exempel i julklapp eller sommargåva. Då kan de använda sin kylväska med kylande egenskaper under de varma sommarmånaderna. Det är under denna period som kylväskan passar som bäst, då man vill ha kyld dryck och fräsch mat på stranden eller i parken. Gör dina anställda glada genom denna typ av gåva och få en glad och positiv personal tillbaka. 

 

Stora, små, hårda & mjuka kylväskor

Vi har ett stort utbud av olika typer av kylväskor med tryck. Vi har små och stora modeller som rymmer olika mycket mat & dryck. Ibland vill man kanske bara ha med sig några flaskor, då passar det bra med en liten kylväska. När man ska ut på picknick med vännerna är en stor kylväska ett bättre val. Vi har dessutom mjuka och hårda modeller av våra kylväskor. En hård kylväska som är mer stöttålig passar bra när man vet att den kan få smällar under resan eller utflykten. Oavsett vilken typ du behöver så kommer du att hitta en kylväska med tryck här hos oss på Plustryck!

Fördelar med kylväskor

Kan det vara så att kylväskan är den populäraste väskan som finns? Den uppfyller en funktion som få andra väskor kan göra. Vi vet att alla människor blir glada av god mat och dryck. Våra kylväskor med tryck hjälper er att få just detta. En kylväska kan vara en räddare i nöden under många tillfällen under sommaren. Fördelen med våra kylväskor är att de finns i så många olika modeller och varianter. Vi har bland annat en kylväska med inbyggd högtalare. Vi har även kylväskor som ser ut som gympapåsar, med plats för flaskor. Smyg med dig några brukar dricka i denna typ av kylväska och överraska vännerna med en kall dryck.

TronLogo

LOGO verktyget