Kylväska med eget tryck

Designa kylväska med tryck

Vi har ett flertal snygga kylväskor som du enkelt kan designa med ditt egna tryck. En kylväska får gärna vara snygg och matcha ens övriga stil - därför har vi tagit fram ett stort urval så att alla kan hitta sin favorit.  Välj vilken kylväska du är intresserad av och lägg till loggan i vårt designverktyg för att se hur resultatet blir. Tryck företagets logga på för att sprida varumärket när den används.

Kylväskor med tryck som present till de anställda

De anstäldla älskar att få gåvor av sina arbetsgivare. Det visar på uppskattning från företaget att den anställde gör ett bra jobb - och ger de mer energi att utföra ett bra jobb. Att ge bort en kylväska med tryck är ett säkert kort. Det är en perfekt sommargåva som de kan använda på stranden och på resan för att hålla sin mat & dryck väl kyld. Vi har både mjuka och hårda kylväskor. Ibland passar det ena bättre än det andra - en mjuk kylväska kan man enklare få plats med och den är lättare. En hård kylväska tål mer smällar och gör så att allt innehåll garanterat är helt när det ska avnjutas.  Vi har även rycksäckar med inbyggd kylning i. En kylryggsäck är ett smidigt alternativ då man kan bära med sig ännu mer tunga varor på sin utflykt. 

Vill man vara extra spexig så har vi en kylväska med inbyggd högtalare. Bli festens mittpunkt genom att ta med dig både musik & välkyld dryck. Vem tackar nej till en sån festdeltagare?

Sommaren räddad av en kylväska

Det bästa med en kylväska är att man kan ta med sig sin mat & dryck till stranden eller andra varma platser. Innehållet håller sig kyld av kylväskan och kan avnjutas precis så som den ska. Mat som sallad håller längre då den inte blir varm och mosig. Drycken håller sig väl kyld och släcker då törsten ännu bättre. En kylväska med tryck är alltså en räddare i nöden för dagar på stranden eller i parken. Var smart du också och använd en kylväska för dina utflykter under sommarens alla månader. 

TronLogo

LOGO verktyget