Gympapåsar med tryck - Skopåsar

Här hittar du användbara gympapåsar med tryck, som även kan användas som en skopåse för när du ska träna eller ut och resa. En skopåse med tryck kan vara ett snyggt sätt att förvara sina skor på. När man går till gymmet och inte vill ha med sig en stor träningsväska kan en gympapåse med tryck vara perfekt. Ge bort gympapåsar som gåva till personalen. De är perfekta att ge bort som sommargåva eller julklapp. Uppmuntra personalen till att träna med våra snygga gympapåsar med tryck!

Förenklad träning med gympapåsar

Det ska vara lätt att träna och utföra sin favoritsport.  Alla hjälpmedel som gör att man tränar är välkommna. Våra gympapåsar med tryck gör så att du kan ta med sig allt du behöver för attutföra ett träningspass. Gympapåsarna är rymliga och du kan enkelt få plats med skor, vattenflaska, handduk eller kläder till och från träningen. Varför inte ge bort gympapåsar till dina anställda på företaget. Då kan de bli uppmuntrade att träna, vilket är positivt för ditt företag.

Hur mycket rymmer våra gympapåsar?

Våra gympapåsar rymmer mellan 5-6 liter. Detta är nog för att få plats med ett par skor, en handduk och dina idrottskläder. Vissa av gympapåsarna kommer med fack med dragkedja som gör att du rymmer ännu mer av dina ägodelar. 

Vad är våra gympapåsar tillverkade i för material?

Vi har gympapåsar i blandade material. Flera är tillverkade i ekologisk bomull som är skonsam mot miljön. 

 


Har du frågor om våra gympapåsar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av gympapåsar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Gymnastikpåsar – En väska med dragsko

Att använda en gymnastikpåse gjorde man alltid som barn, till och från idrotten. Nu för tiden när man är vuxen går de lika bra att använda en gymnastikpåse när man ska träna eller utföra sin sport.  Gymnastikpåsar med tryck är en smidig typ av väska som du alltid kan ha med dig på din träning. 

Dessutom fungerar de lika bra att använda under sommaren när du vill ha med dig handdukar och badkläder till stranden eller parken. 

Gymnastikpåsar för skolor och föreningar

Gympapåsar eller gymnastikpåsar är väldigt användbara för skolor, föreningar och idrottslag. Vill ni visa upp eran logga på gympapåsarna så fungerar det utmärkt. Vi erbjuder tryck på båda sidorna av gymnastikpåsarna så att ni ska få maximal synlighet. Köp in gympapåsar och dela ut till medlemmarna eller barnen så att de kan få med sig allt de behöver.


Skopåsar med tryck

En skopåse med tryck kan vara väldigt användbart, både under resan och när man ska träna. Att trycka företagets logga på skopåsarna och ge bort till personalen är en väldigt bra idé. På detta sätt sprider ni företagets logga och varumärke samtidigt som ni uppmanar de anställda till att träna. Förvara dina illaluktande skor i en skopåse så att resten av dina kläder inte börjar lukta.  

Påsen är perfekt att lägga ner i träningsväskan eller bära som den är på ryggen. Något som också kan fungera som en skopåse är alla våra tygpåsar som du hittar här!

TronLogo

LOGO verktyget