Datorväskor och surfplattefodral

Datorväskor med tryck

Se till att skydda din laptop med någon av våra fina datorväskor med tryck. Sen den bärbara datorn gjorde ett intåg i det svenska hushållet på slutet av 90-talet, har den gått från att bli en lyx-version av den mer traditionella stationära datorn, till ett måste för både barn och vuxna. Denna pryl har blivit en räddare i nöden för alla som behöver använda en dator på okonventionella platser, eller som helt enkelt föredrar att jobba i sängen, på tåget eller på toaletten. Men trots att den bärbara datorn har utvecklats både med funktioner och design sedan start, är den fortfarande relativt ömtålig och dyr. Det är därför viktigt att ta väl hand om den, speciellt när man är på resande fot, så att den klarar av din aktiva livsstil.

Vi på Plustryck har därför valt ut datorväskor med hög kvalitet, som är skapade för att skydda in laptop på bästa sätt. Därför kan du känna dig trygg när du väljer ut datorväska, och du köper en produkt som du gladeligen kan sätta dit eget tryck på.

Om du är inköpare för ett företag så kan detta vara en tacksam present till anställda, om ni arbetar mycket med datorn, eller om personalen ofta är iväg på resor. Genom att skydda den bärbara datorn minimerar ni riskerna att flera dagars hårt arbete går förlorat. Dessutom kan man trycka företagets logotyp på datorväskan, vilket gör att väskan ser både proffsig och representativ ut. Detta kan vara smart ur en marknadsförings-synpunkt, om väskorna ofta används vid resor. Gör konkurrenterna avundsjuka med branschens snyggaste väckor, med ert eget tryck i centrum.

Datorväskor modeller

Så vilken typ av modell lämpar sig bäst för din dator, kanske du tänker. Det beror helt enkelt på vilken typ av väska du föredrar. Vi har både traditionella datorväskor som du hänger över axeln, och ryggsäckar som är skapade för att skydda din laptop. Alla typer av datorväska kan givetvis ha ditt eget tryckta motiv på, men modellen påverkar exakt vart trycket kommer att sitta. Detta beror på att slutresultatet ska bli så snyggt som möjligt. 

Att tänka på vid valet av väsk-modell, är hur stor och tung din laptop är, samt vilket syfte väskan är till för. För längre resor kan det vara skönt med en ryggsäcks-modell, då detta är skönare för axlarna, eftersom vikten fördelar bättre. Ditt tryck hamnar då ovanför fram-facket på datorväskan, vilket gör att det syns väldigt bra.

TronLogo