Datorväskor & surfplattefodral med eget tryck

Här kan du designa laptopfodral med eget tryck och ge bort till dina anställda som en gåva. Vi har flera olika datorväskor med tryck som kommer att förenkla vardagen och arbetsdagen på många sätt. Surfplattor blir allt mer populärt - därför erbjuder vi även ett stort ytbud av fodral till surfplattor som du kan få din egna design på.

1 till 15 av totalt 82

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 15 av totalt 82

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Datorväskor med tryck

Se till att skydda din laptop med någon av våra fina datorväskor med tryck. Sen den bärbara datorn gjorde ett intåg i det svenska hushållet på slutet av 90-talet, har den gått från att bli en lyx-version av den mer traditionella stationära datorn, till ett måste för både barn och vuxna. Denna pryl har blivit en räddare i nöden för alla som behöver använda en dator på okonventionella platser, eller som helt enkelt föredrar att jobba i sängen, på tåget eller på toaletten. Men trots att den bärbara datorn har utvecklats både med funktioner och design sedan start, är den fortfarande relativt ömtålig och dyr. Det är därför viktigt att ta väl hand om den, speciellt när man är på resande fot, så att den klarar av din aktiva livsstil.

Vi på Plustryck har därför valt ut datorväskor med hög kvalitet, som är skapade för att skydda in laptop på bästa sätt. Därför kan du känna dig trygg när du väljer ut datorväska, och du köper en produkt som du gladeligen kan sätta dit eget tryck på.

Om du är inköpare för ett företag så kan detta vara en tacksam present till anställda, om ni arbetar mycket med datorn, eller om personalen ofta är iväg på resor. Genom att skydda den bärbara datorn minimerar ni riskerna att flera dagars hårt arbete går förlorat. Dessutom kan man trycka företagets logotyp på datorväskan, vilket gör att väskan ser både proffsig och representativ ut. Detta kan vara smart ur en marknadsförings-synpunkt, om väskorna ofta används vid resor. Gör konkurrenterna avundsjuka med branschens snyggaste väckor, med ert eget tryck i centrum.

Laptopväskor & laptopfodral i olika modeller

Så vilken typ av modell lämpar sig bäst för din dator, kanske du tänker. Det beror helt enkelt på vilken typ av väska du föredrar. Vi har både traditionella laptopväskor som du hänger över axeln, och ryggsäckar som är skapade för att skydda din laptop. Alla typer av laptopfodral kan givetvis ha ditt eget tryckta motiv på, men modellen påverkar exakt vart trycket kommer att sitta. Detta beror på att slutresultatet ska bli så snyggt som möjligt. 

Att tänka på vid valet av väsk-modell, är hur stor och tung din laptop är, samt vilket syfte väskan är till för. För längre resor kan det vara skönt med en ryggsäcks-modell, då detta är skönare för axlarna, eftersom vikten fördelar bättre. Ditt tryck hamnar då ovanför fram-facket på datorväskan, vilket gör att det syns väldigt bra.
Utforska vårt sortiment av laptopväskor med tryck och kontakta oss om du har några funderingar.

Sufrplattefodral med tryck

Vi kan också stolt erbjuda er fodral till surfplattor. Surfplattor används alltmer i arbetslivet nu för tiden. Det är ett väldigt smidigt verktyg att ha med sig på möten och andra arbetssituationer. I och med att man använder de så mycket så utsätts de för en hel del påverkan. Se till att skydda era dyra plattor genom att använda skydd i form av ett fodral när de inte används. Dessa kan ni också designa själva med till exempel företagets logga på. 

TronLogo

LOGO verktyget