Axelremsväskor med tryck

Axelväskor med tryck är en användbar och stilig profilprodukt för företag och föreningar. Axelremsväskor kan användas dagligen under arbetet för att få med sig arbetsmaterial och sin laptop på ett smidigt sätt. Låt personalen ha axelremsväskor med företagets logga tryckt på för att skapa en snygg profilprodukt. Våraaxelväskor finns i massor av modeller och färger så att alla företag ska hitta en som passar för deras profil.

5 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

5 artikel(lar)

per sida

Axelremsväskor med profiltryck för företaget

Profilera ert företag med hjälp av våra axelremsväskor! Kombinera våra snygga axelväskor med tryck i form av ert företags logga. Resultatet blir an otroligt användbar och snygg produkt som kommer att uppskattas av personalen som använder de. Låt alla de anställda ha tillgång till en axelväska så att de alltid är redo för att ge sig ut på fältet. Väskorna är perfekta att bära under dagar då man rör sig mycket. Till exempel på mässor, event och andra tillfällen då man blir tilldelad olika saker som man behöver bära med sig under dagen. Hos oss kan ni få ett snyggt profiltryck på axelremsväskan. Ni laddar enkelt upp loggan i vårt designverktyg. Sedan ser ni resultatet direkt på skärmen, det blir inte smidigare än så! Beställningen sker sedan online och ni får produkterna hemskickade inom kort.

Axelremsväskor i olika modeller

Alla har olika behov. Därför har vi sett till att ha så många olika axelväskor i vårt sortiment som möjligt. Detta för att alla företag ska kunna hitta en väska som passar för de behoven ni har. Vissa av väskorna får man enkelt plats med sin bärbara dator, laptop eller annan teknik som behöver skyddas från stötar. Vi har axelväskor i olika utföranden. Vi har dels modeller i skinn, olika storlekar, dels med massor av olika fack och möjligheter för förvaring. Några av våra axelväskor finns med stöldskyddade funktioner för att skydda dina ägodelar extra bra.

TronLogo

LOGO verktyget