Axelväskor

11 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

11 artikel(lar)

per sida

Axelväskor med tryck

Missa inte vårt finfina sortiment av axelväskor med tryck. Med en axelväska har du möjligheten att maximera packningen utan att behöva tumma på varken design eller funktion. Givetvis håller våra produkter hög kvalitet, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att trycket ska falla bort eller bli onödigt slitet.

Våra axelväskor är mycket prisvärda, och garanterar att du får möjligheten att visa upp ditt personliga tryck på bästa sätt. Vi erbjuder både tryck eller brodyr på väskorna, där du beroende på modell får välja vilket alternativ som passar dig bäst. Vill man visa upp sin personliga stil ytterligare så har vi även en axelväska där du förutom ditt eget tryck, även kan trycka en stor fin bild på hela sidan. Denna bild väljer du såklart själv.

Axelväskan är perfekt för dig som behöver en bra väska för att bära exempelvis dokument, böcker eller annat som är bra att ha. Denna typ av väska fungerar lika bra till skolan som till arbetsplatsen eller weekend-resan, det enda du behöver byta ut är innehållet. För företag eller föreningar är ett gäng axelväskor den ultimata accessoaren, då den både är praktisk och visar upp företaget eller föreningens logotyp på allra bästa sätt. Dessutom har man möjligheten att välja precis hur många väskor med tryck man vill ha, vilket gör att både stora och små företag eller föreningar kan beställa utan tvång gällande kvantitet.

Axelväskor modeller

För att du som kund ska vara nöjd, så tycker vi att det är viktigt att du får en produkt som är skapad efter dina behov. Därför tillhandahåller vi ett flertal olika modeller. Du kanske tänker att varje axelväska är likadan? Så är det faktiskt inte, vilket gör att det blir extra kul när man hittar en modell som passar sig själv. Kanske föredrar du en väska specialgjord för dina allra viktigaste dokument, eller så vill du ha en axelväska med mer plats som passar lika bra till förskolan som till träningen. Oavsett dina preferenser, så har vi en modell som passar dig. Och självklart med möjligheten att få ditt alldeles egna unika tryck på.

Vi tror att om du får ditt eget tryck på produkten, så kommer du att tycka om den lite extra. Detta eftersom det gör väskan mer unik, och gjord bara för dig. Det fungerar likadant om du skulle välja att ge en väska till någon annan. Med en unik bild, text eller logotype så blir axelväskan extra omtyckt.

TronLogo

LOGO verktyget