Väskor med tryck

Vi har väskor med tryck i alla dess former. Våra profilväskor finns som ryggsäckar, sportväskor, resväskor, datorväskor och andra typer av väskor som passar för företag och föreningar. Reklamväskor har blivit allt populärare då de är snygga och praktiska på samma gång. Att ge bort väskor med tryck till de anställda i sommargåva eller julklapp är alltid en uppskattad gest. Väskan kan vara en del i ett paket av presenter som ni ger till de anställda för ett väl utfört arbete. Kolla igenom vårt stora utbud av väskor med tryck här på Plustryck och kontakta oss för frågor om sortimentet!

Profilväskor & reklamväskor för företag

En snygg profilväska eller reklamväska med tryck eller logga är något som alla de anställda på företaget borde få ha. Utrusta de anställda med likadana väskor så att ni ser professionella när ni kommer ut på möten med kunder, mässor, event och andra ställen där en väska behövs. Våra profilväskor finns i massor av olika modeller och stilar så att alla företag ska hitta en som passar deras företagsprofil.

Reklamväskor sprider ert varumärke på ett sätt som annars är svårt att uppnå. En snygg väska med logga på i handen på en av dina anställda ser riktigt professionellt ut. Se till att sprida reklamväskorna med tryck i organisationen för att få maximal spridning.

Hos oss på Plustryck kan ni enkelt designa väskorna online. Ladda upp eran logga och se resultatet på profilväskan direkt på skärmen. Ni kan sedan beställa snabbt & enkelt utan att behöva vänta in en offert. På detta sätt sparar både vi och ni tid när ni beställer väskor med tryck på.

 


Har du frågor om våra profilväskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Varför är väskor med tryck en bra profilprodukt?

Det finns många anledningar till varför profilväskor med tryck är en så bra profilprodukt för många företag och föreningar. För det första så används olika typer av väskor väldigt mycket i vardagen. När man går till gymmet brukar man ha en sportväska med sina kläder. På utflykter kan en ryggsäck eller kylväska passa bra, samt till och från jobbet kan man bära med sig sin matlåda i en tygkasse. Man exponerar också företagets logga på ett bra sätt då man bär med sig väskan på stan eller till och från jobbet.

På grund av dessa anledningar så anser vi att alla företag ska anpassa sina egna profilväskor med tryck.

Vart på väskorna hamnar trycket?

Beroende på vad för väska du väljer att beställa så varierar det vart trycket kommer hamna. Genom att välja en väska för att sedan gå in i designverktyget och ladda upp din logga så kommer du se hur väskan kommer att se ut. Du kommer även kunna se vart på väskorna trycket hamnar. På så sätt så får du inga överaskningar när du får hem dina profilprodukter. har du ändå frågor om våra väskor med profiltryck så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Olika typer av väskor för företag och föreningar

I vårt stora sortiment hittar ni alla typer av väskor som ett företag eller förening kan behöva använda sig av. Tillsammans med trycket eller loggan så skapar vi en kraftfull profilprodukt ihop. Vi har bland annat tygkassar, resväskor och weekendväskor, sportväskor för idrottsklubbar och föreningar samt kylväskor i alla möjliga modeller.

Tygväskor

Tygväskorna är en av de populäraste väskorna i vårt sortiment. Detta beror på att en tygkasse är en mångsidig typ av väska som kan användas för flera olika tillfällen. Bär med dig dokument och arbetsmaterial till arbetet eller ha med dig tygväskan till stranden eller parken. Tygväskan kommer att ersätta plastpåsarna på sikt, det är iallafall vi övertygade om. Vi hoppas att tygväskor blir standard istället för plastpåsar då de är mycket mer skonsamma mot miljön, och de kan användas om och om igen.

Ryggsäckar

Ryggsäcken är nog den mest mångsidiga väskan som finns. En ryggsäck kan användas alla dagar om året och i nästan alla typer av situationer. Det gäller dock att välja rätt ryggsäck för rätt situation. Ska man använda ryggväskan i arbetet kanske man behöver plats för en dator, och då ska man välja en ryggväska med laptop-fack. Är ni på jakt efter en ryggsäck för fridluftsliv så vill man ha mer fack och plats för vattenflaska. Vi kan lova att vi har en profilryggsäck som kommer att passa för ert företag eller förening. 

Datorväskor

Många företag väljer att ge sina anställda datorväskor med tryck på. En sådan förmån är väldigt uppskattad bland de anstsällda. Då kan de skydda sina viktiga ägodelar som datorn, laptopen och dokument i datorväskan. Datorväskor är också en profilprodukt som sticker ut ur mängden, speciellt med ett profiltryck i form av företagets logga på. 

Sportväskor & gymväskor

Träning är bra och skapar positiva effekter hos de som utövar någon form av träningsform. Hjälp dina anställda på traven med träningen genom att ge dem träningsväskor. Då kan du höja deras motivation för tärning, och på så sätt få gladare och friskare kollegor. Är ni en idrottsförening eller sportklubb så kan väskor med tryck vara ett måste. Visa vilken förening ni kommer ifrån samtidigt som ni kan förvara era träningskläder i väskorna.

Resväskor & weekendväskor

För de företag och föreningar som reser mycket kan resväskor vara en klockren profilprodukt. Med denna typ av väska kan ni sprida varumärket även ute på resan inom Sverige eller utomlands. Vi har massor av olika resväskor, stora som små. Vilken storlek på väskan ni ska välja beror på hur länge ni ska vara ute och resa, och vad för typ av packning ni har med er. 

Kylväskor

Sommarens viktigaste väska är kylväskan. Med denna kan du hålla mat och dryck väl kyld och förvarad under varma dagar på stranden eller i parken. Vi har stora och små, samt hårda och mjuka kylväskor. De kommer alla med samma viktiga egenskap, att kyla dina matvaror. Kylväskan är en populär profilväska att ge bort till sina anställda, gärna precis innan sommaren. Med en kylväska kan dina anställda njuta av sommaren på bästa sätt.

Finns det någon väska med tryck som ni inte hittar i vårt sortiment eller har ni frågor om våra väskor och tryckmetoder? Kontakta oss så hjälper vi er!

TronLogo

LOGO verktyget