Väskor med eget tryck

Olika typer av väskor med tryck

Vi har en väska för varje ändamål. En ryggsäck med tryck passar bra för säljarna på företaget som ska ha med sig datorn, pennor och mappar ut till kundmötet. Samtidigt som alla kan se vilket företag säljaren kommer ifrån genom trycket på ryggsäcken. För de som reser mycket i jobbet hade en weekendbag med tryck kunnat vara den perfekta lösningen. Sprid varumärket samtidigt som ni reser med era väskor med tryck!

Träningsväskor med tryck för föreningar

För att förvara träningskläder på väg till träningen eller matchen så är bästa väskan en träningsbag. Lägg till ditt lags logga för att motståndarna ska se att ni just är det, motståndare. Det höjer intrycket av eran förening och ni ser proffsigare ut. Ni kan även trycka namnen på väskorna så att alla ska veta vilken ens egen väska är. Det förhöjer känslan av att gå runt med din träningsväska om namnet eller klubbens logga är tryckt på. Det är en investering både i klubben/föreningen och i medlemmarna.


Ge bort väskor med företagslogga

Att ge bort väskor med tryckt företagslogga på till de anställda är alltid uppskattat och de kommer att användas. Då slår ni två flugor i en smäll. Ni gör era anställda glada med presenten samt att ni sprider varumärken överallt där de har med sig väskan. Uppmuntra era anställda till att träna genom att ge bort träningsväska med företagets namn på. Starka och pigga medarbetare jobbar bättre!

TronLogo

LOGO verktyget