Väskor med eget tryck

Vi har väskor med eget tryck i massor av varianter och modeller. Du kan designa väskorna med ditt egna tryck i form av logga eller text. Väskorna passar för massor av ändamål för såväl företag, föreningar & irdrottsklubbar.

Designa väskor med tryck

Vi har en väska för varje ändamål. En ryggsäck med tryck passar bra för säljarna på företaget som ska ha med sig datorn, pennor och mappar ut till kundmötet. Samtidigt som alla kan se vilket företag säljaren kommer ifrån genom trycket på ryggsäcken. För de som reser mycket i jobbet hade en weekendbag med tryck kunnat vara den perfekta lösningen. Sprid varumärket samtidigt som ni reser med era väskor med tryck! Hos oss kan du designa din väska med tryck för att få den att passa ditt företags eller förenings profil. Vi erbjuder en mängd olika trycktmetoder för att alla loggor och texter ska bli så bra som möjligt. Vi erbjuder snabba leveranser och väskor av hög kvalitét.

Kontakta oss ifall du har några frågor om våra väskor eller trycktmetoder!

Träningsväskor med tryck för föreningar

För att förvara träningskläder på väg till träningen eller matchen så är bästa väskan en träningsbag. Lägg till ditt lags logga för att motståndarna ska se att ni just är det, motståndare. Det höjer intrycket av eran förening och ni ser proffsigare ut om alla har samma utrustning. Ni kan även trycka namnen på väskorna så att alla ska veta vilken ens egen väska är. Det förhöjer känslan av att gå runt med din träningsväska om namnet eller klubbens logga är tryckt på. Detta är en god investering i klubben och medlemmarna. Skapa en känsla av tillhörighet genom att alla har likadana väskor med tryckt klubbmärke på!


Ge bort väskor med företagslogga

Att ge bort väskor med tryckt företagslogga till de anställda är alltid uppskattat och de kommer att användas. Då slår ni två flugor i en smäll. Ni gör era anställda glada med presenten samt att ni sprider varumärken överallt där de har med sig väskan. Uppmuntra era anställda till att träna genom att ge bort träningsväska med företagets namn på. Starka och pigga medarbetare jobbar bättre. Det borde vara alla arbetsgivares mål att få de anställda att träna & röra på sig mer. 

TronLogo

LOGO verktyget