USB-minnen med tryck

USB-minnen är den vanligaste portabla hårddisken som finns. Det är otroligt hur en sådan liten sak kan innehålla så mycket information samlad på ett och samma ställe. Våra USB-minnen med tryck kan inte bara fyllas med viktig information, de är också riktigt snygga. Hos oss kan ni trycka företagets logga på USB-minnet och skapa en snygg profilprodukt. Vi har alla möjliga modeller av USB-minnen med olika kapacitet och färger.

1 till 8 av totalt 18

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

1 till 8 av totalt 18

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Håll koll på datan med USB-minnen med tryck

Med våra USB-minnen med tryck kan du se till att dina anställda har ett ställe att förvara data som behövs ute på fältet hos kunder eller liknande. Det är ett smidigt sätt att förklytta data mellan datorer och att alltid kunna ha viktig information med sig i fickan elelr i väskan. Genom att trycka företagets logga på USB-minnen så kan ni skapa en snygg profilprodukt. Våra USB-minnen kommer med förvaringsutrymme ifrån 8gb som räcker gott och väl för att spara information på. De är snygga, smidiga och passar bra till alla datorer med ett USB-uttag.

 


Har du frågor om våra USB-minnen med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av USB. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


USB-minnen med olika tryck-metoder

Vi erbjuder olika tryckmetoder på våra USB-minnen så att du ska hitta en som passar för just ditt företags logga. Vilken tryckmetod som är den bästa beror på materialet på USB-minnet samt hur erat tryck ser ut. Vi är experter inom de flesta tryck-tekniker, så har du någon fråga om detta svarar vi gärna på den. Här på Plustryck är det väldigt enkelt att beställa USB-minnen med tryck. Det enda du behöver göra är att välja vilket USB-minne som du vill beställa och sedan ladda upp loggan på produkten i vårt designverktyg. Då ser du exakt hur trycket kommer att se ut på alla dina USB-minnen som du kommer få skickade till dig. 

USB-minnen i olika modeller & minnes-kapacitet

Alla företag har olika behov av sina tekniska produkter, detta gäller även portabla USB-minnen. Därför har vi ett brett utbud av olika modeller med olika stora förvaring. 

Hur stora USB-minnen har vi?

Våra minsta USB-minnen rymmer 1gb data. Dessa är till för de som inte behöver ha med sig massor av information. Du kanske bara vill ha med dig några enkla textdokument eller ett par lågupplösta bilder, då räcker kapaciteten på dessa USB-minnen gott och väl. För de företag som arbetar med större filer så som högupplösta bilder och annan tung data passar de med USB-minnen med 64gb kapacitet bättre. Du kan då få med dig de mesta av det du behöver, vart du är vill.

Vilka färger och stilar kommer våra USB-minnen i?

Vi har USB-minnen i en mängd olika stilar och färger. För att ditt företags logga ska passa in på USB-minnet är det viktigt hur det ser ut. De kommer i olika former, men vanligaste är den klassiska USB-stickan.

USB-minnen och Powerbanks

USB som sommargåva eller julklapp

Går ni som företag i tankar att ge en julklapp eller present till era anställda som tack för deras insatser? Då är ett usb-minne med tryck en perfekt present. Ge bort ett kit med olika prylar som de anställda kan ha användning av både privat och i arbetet. Detta kommer alltid vara uppskattat och de känner sig sedda av chefen eller företaget. Så tveka inte - utan ta steget och köp en ett gäng USB-minnen till dina anställda.

TronLogo

LOGO verktyget