USB-minnen med eget tryck

USB-minnen används ofta på arbetsplatser och i det privata. Köp usb-minnen med tryck på och ge bort till de anställda så att de kan ha kolla på sin data på ett enkelt och smidigt sätt. Ett minneskort på en usb är alltid användbart - speciellt om man trycker företagets logga på. Då sprider ni även ert varumärke!

Sorry, but we have no products to show in the selected category

Please try again soon because we update on a regular basis
Looking for anything special?
Please ask us here

Håll koll på datan med USB-minnen med tryck

MEd våra USB-minnen kan du se till att dina anställda har ett ställe att förvara data som behövs ute på fältet hos kunder eller liknande. Det är ett smidigt sätt att förklytta data mellan datorer och att alltid kunna ha datan med sig. Du kan trycka text eller loggor på dina usb-minnen för att göra de personliga. Våra USB minne kommer med förvaringsutrymme ifrån 8gb som räcker gott och väl för att spara data på. De är snygga, smidiga och passar bra till alla datorer med ett USB-uttag.

Vi erbjuder olika tryckmetoder på våra USB-minnen så att du ska hitta en som passar för just din logga elelr text. Fråga om om du behöver hjälp när det kommer till de olika metoderna för tryck. 

USB som sommargåva eller julklapp

Går ni som företag i tankar att ge en julklapp eller present till era anställda som tack för deras insatser? Då är ett usb-minne en perfekt del av ett sådant tack. Ge bort ett kit med olika prylar som de anställda kan ha användning av både privat och i arbetet. Detta kommer alltid vara uppskattat och de känner sig sedda av chefen eller företaget. Så tveka inte - utan ta steget och köp en ett gäng USB-minnen till dina anställda.

TronLogo

LOGO verktyget