USB-hubbar

USB med tryck

Varför inte passa på att unna dig, eller någon du tycker om, ett USB-minne med tryck. USB-minnen har fullkomligt revolutionerat transporterandet av data, och det har aldrig varit smidigare att ta med sig bilder, filer eller musik vart man än går. Dagarna med stora hårddiskar, disketter eller cd-skivor är förbi, och nu kan du ta med dig massvis med filer i en pryl lika stor som ett suddgummi. Detta tycker vi är fantastiskt, men vad som är ännu mer fantastiskt är att du även kan få ditt eget tryck på USB-minnet.

Ett USB-minne kommer väl till hands vid när du ska transportera och överföra filer från en enhet till en annan. Glöm sladdar och krångliga moln-tjänster, nu har du allt i en smidig liten pryl som passar i jackfickan eller väsk-facket. Denna passar lika bra till skolan som jobbet eller förenings-mötet. Om du vill vara riktigt välorganiserad så skaffar du ett USB-minne för varje område, eller för varje familjemedlem. På så sätt kan du vara säker på att rätt filer hamnar på rätt ställe.

Men även om USB-minnen är helt fantastiska prylar som definitivt kan underlätta din vardag, så kan de ha en ganska intetsägande design. Dessutom kan det vara lätt att blanda ihop olika minnen, om de har en liknande design, vilket i slutändan kan skapa huvudvärk för alla. Därför är det smart att unna sig ett USB-minne med en unik design, det vill säga med ett tryck som du har valt själv. På så sätt finns det ingen risk att någon i skolan, på jobbet eller i hemmet tar fel.

Våra USB-minnen har olika kapacitet och utseenden, för att du ska kunna välja en produkt som passar just dig. Designen tillsammans med ditt egen-valda motiv gör därför slutprodukten helt unik. Stick ut på rätt sätt med en smart pryl som känns rätt i tiden.

Du som är företagare kan med fördel beställa hem USB-minnen med företagets logotyp, för att ge till anställda eller intressenter. Dessa känns som en mer exklusiv gåva, även om produkterna är väldigt prisvärda. Med ditt företags logotyp på produkten, så ökar du företagets synlighet, då denna produkt garanterad blir använd och omtyckt.

När du beställer så väljer du först vilket USB-minne du vill ha. Som du märker av vårt utbud så har vi ett flertal olika produkter, med olika egenskaper. Se därför till att kika igenom alla alternativ ordentligt. Därefter väljer du önskat antal, samt vilket tryck du vill ha på produkten, detta laddar du enkelt upp från din dator. Till sist är det bara att beställa!

TronLogo

LOGO verktyget