Tillbehör till telefoner och surfplattor

Mobilskal & hållare med tryck

Ta chansen att designa ditt eget mobilskal med tryck. Vi har ett välfyllt utbud av både mobilskal och hållare, varav alla har möjligheten att få ett egen-designat tryck. Trycket bestämmer du helt själv, och blir en trevlig detalj på en pryl du säkerligen kommer att använda mycket.

Detta är perfekt både för dig som privatperson, som vill ha ett unikt utseende på en vanligtvis ganska alldaglig produkt, men även för företag och föreningar som vill ge bort någonting användbart med sin egen logotyp tryckt på.

Kort sagt tror vi att du kommer att hitta någonting som tilltalar just dig, då både mobilskal och hållare är någonting som de allra flesta behöver.

Mobilskalets användning

Enligt färsk statistik rör vi vid våra mobiler över 2600 gånger per dag, det är med andra ord en både kär och välanvänd pryl. Den kan till och med beskrivas som en naturlig förlängning av armen, eftersom den används så ofta i vardagen. Därför är det också självklart att införskaffa sig ett skydd till sin mobiltelefon. En smartphone är ofta dyr och ömtålig, men med ett mobilskal till ett bra pris kan den skyddas mot onödigt slitage, och därmed fungera längre.

Men när man väljer skal kan det vara svårt att hitta rätt, då många av alternativen på marknaden antingen är fula eller alldeles för dyra. Vi har därför ett bra utbud av prisvärda mobilskal, där du som kund har möjlighet att välja ditt eget tryck som pryder skalet. Detta gör det inte bara att din mobiltelefon blir ännu mer personlig, du får även ett schysst skydd som skyddar din kära ägodel från de allra värsta smällarna. Om du tycker om att växla mobilskal, är detta såklart möjligt. Skaffa flera stycken, och växla mellan olika unika skal.

Mobilhållare

En mobilhållare har blivit ett måste för de allra flesta som är ute på vägarna i sin bil. Detta beror till stor del på att man ofta använder sig av mobiltelefonens GPS-funktion, men inte kan hålla i telefonen, växelspaken och ratten samtidigt. Detta är inte optimalt, och kan i värsta fall äventyra både din och andra medtrafikanters säkerhet. Därför kan det vara värt att investera i en mobilhållare, och även passa på att göra den mer personlig. En mobilhållare med tryck gör inte bara resan säkrare, den gör även resan trevligare. Köp en till dig själv med egen-valt tryck, eller varför inte till en god vän som skulle behöva en till sin bil.

TronLogo

LOGO verktyget