Klockor med tryck

Är du en sådan person som har svårt att vakna på morgon eller hålla koll på tiden? Med våra klockor med tryck så kan du både få koll på tiden och samtidigt sprida ditt företags varumärke på samma gång. Våra reklamklockor finns i olika modeller med flera användbara funktioner. Vi har digitala väckarklockor och väggklockor som du kan trycka ditt företags logga på. Det kommer se riktigt snyggt ut på kontoret med ert företags alldeles egna klocka med tryck.

Reklamklockor med tryck

Våra smarta klockor och väckarklockor hjälper dina anställda att kliva upp i tid på morgonen. Har du en kollega som alltid är sen och som har svårt att gå upp ur sängen? Då kan en present i form av en klocka med företetags tryck vara både rolig och användbar. Varför inte ge alla anställda en snygg reklamklocka med tryck som de kan ha på sitt skrivbord på kontoret? På så sätt sätter ni företagets prägel på kontoret med denna smarta profilprodukt

 Olika tryckmetoder på våra klockor

Våra klockor kommer med möjligheten att få de med eller utan tryck. VÄljer du tryck så finns det olika tryckmetoder som vi använder oss utav. För våra klockor använder vi klisterdekal eller screentryck. För att veta mer om dessa metoder kan du kontakta oss eller läsa under beställningsprocessen.


Har du frågor om våra klockor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Väggklockor och digitala klockor

Vi har både väggklockor och digitala klockor. Väggklockorna passar riktigt bra att ha i lunchrummet eller på arbetsplatsen för att de anställda enkelt kunna hålla koll på tiden, så att man inte missar viktiga möten. Ta chansen att profilera företaget på ett modernt sätt med snygga klockor med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget