Powerbanks

Laddare och powerbank med tryck

Se till att energin alltid är på topp, med någon av våra laddare med ditt eget tryck. En mobil-laddare med tryck kombinerar det behändiga i att ha en snygg laddare, med det geniala att ha sitt eget motiv ovanpå.

Få produkter har väl varit så uppskattade som de portabla mobil-laddarna, också kända som powerbanks. I en värld där var och varannan människa har mobiltelefon, behövs det också energi till dessa. Powerbanks agerar räddaren i nöden när mobiltelefonen har låg batterinivå, och el-uttag är svåra att hitta, och har tagit världen med storm.

Vi erbjuder ett flertal olika powerbanks, både med eller utan extra funktioner, som gör det möjligt för dig att trycka på din egen logotyp eller text. Genom att beställa en med ditt eget tryck så kan du vara säker på att trycket kommer att synas i samband med stunder av lättnad, vilket kommer att förstärka känslan av att du gjort helt rätt produkt-inköp. Välj motiv efter din egen personlighet, eller beställ med företagets eller föreningens logotyp.

Sortiment av laddare

Det finns flera olika typer av powerbanks i vårt sortiment, både gällande utseende och kapacitet. Exempelvis finns det möjlighet att införskaffa laddare i trä, eller med tillhörande högtalare, eller som kan laddas upp av solenergi. Som du märker finns det otroligt många olika typer av powerbanks, vilket gör detta till en intressant produkt med flera användnings-områden. Detta gör att man även kan unna sig flera olika typer av laddare, som passar olika tillfällen. Exempelvis kan en powerbank med ficklampa vara behjälplig under en campingresa, medan laddaren i trä är snygg att ta med sig på jobb-resan. Kapacitet kan även vara bra att ta med i beräkningen, då man vissa stunder behöver ha med sig lite extra energi till sin älskade mobiltelefon, för att den ska kunna vara igång hela dagen. Då laddarens kapacitet kan påverka både storlek och tyngd på produkten, kan det vara värt att ha ett flertal olika produkter beroende på tillfälle.

Då dessa produkter inte är identiska med varandra, utseendet beror på vilken modell du väljer, så hamnar ditt tryck på den plats där det passar bäst för den specifika modellen. Kolla gärna igenom exempel-bilderna, för du ska kunna avgöra vart ditt eget tryck gör sig allra bäst.

Glöm även inte att kolla in våra special-lådor innehållandes powerbanks tillsammans med USB-minnen och pennor. Dessa är perfekt som gåva till anställda, samarbetspartners och kanske även konkurrenter. En litet kit med allt som behövs för att arbeta i en modern värld. Att ditt företags logotyp finns på varje produkt, är en kul bonus. Testa att designa din powerbank med tryck idag!

TronLogo

LOGO verktyget