Powerbanks med tryck – Portabla laddare

Vi har ett stort sortiment av powerbanks med tryck. Ge bort en portabel laddare med tryck till dina anställda i sommargåva eller julklapp. Det kommer garanterat bli en uppskattad present som de kommer ha användning av. Se till att dina anställda alltid har tillgång till en portabel laddare ute på fältet för att aldrig deras mobiler ska laddas ut. Köp våra powerbanks med tryck och skapa snygga profilprodukter för ditt företag!

Upptäck våra powerbanks med tryck

Se till att batteriet alltid är fulladdat med någon av våra powerbanks med tryck. En portabel mobil-laddare med tryck kombinerar det behändiga i att ha en snygg laddare, med det geniala att ha företagets logga på.

Få produkter har varit så uppskattade som de våra powerbanks med tryck. I en värld där varje person har minst en mobiltelefon, behövs det också energi till dessa. Powerbanks är ett smidigt sätt att alltid ha tillgång till en laddare, oavsett om det finns el-uttag i närheten eller inte. Du kan till och med ladda din mobiltelefon i skogen!

Vi erbjuder ett flertal olika powerbanks, som du kan få med elelr utan tryck. Genom att beställa en med tryck så kommer du skapa en snygg profilprodukt som även är användbar. 

 


Har du frågor om våra powerbanks med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av portabla laddare. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Miljövänliga powerbanks med tryck & solceller

Vi erbjuder det senaste inom teknologin för powerbanks som laddning med solceller. Detta är bra för miljön och batteriet laddas upp väldigt snabbt och enkelt Se till att ni också tar steget mot en grönare värld med powerbanks med solcellsladdning. Med dessa portabla laddare kommer ni kunna ladda mobiler och annan teknik utan att ens ha ett el-uttag i närheten. Detta skapar stora fördelar och man kan vara uppkopplad ännu längre stunder utan avbrott. Dessa powerbanks med tryck är perfekta för företag där personalen ofta är ute och reser till kunder och leverantörer. 

Tre Powerbanks med tryck

Stort utbud av powerbanks med tryck

Det finns flera olika typer av powerbanks i vårt sortiment, både gällande utseende och kapacitet. Exempelvis finns det möjlighet att införskaffa powerbanks i trä, eller med tillhörande högtalare och de som kan laddas upp av solenergi. Som du märker finns det otroligt många olika typer av powerbanks, vilket gör detta till en intressant produkt med flera användningsområden. Detta gör att man även kan unna sig flera olika typer av laddare, som passar olika tillfällen. Exempelvis kan en powerbank med ficklampa vara behjälplig under en campingresa, medan laddaren i trä är snygg att ta med sig på jobb-resan. Kapacitet kan även vara bra att ta med i beräkningen, då man vissa stunder behöver ha med sig lite extra energi till sin älskade mobiltelefon, för att den ska kunna vara igång hela dagen. Då laddarens kapacitet kan påverka både storlek och tyngd på produkten, kan det vara värt att ha ett flertal olika produkter beroende på tillfälle.

Då dessa produkter inte är identiska med varandra, utseendet beror på vilken modell du väljer, så hamnar ditt tryck på den plats där det passar bäst för den specifika modellen. Kolla gärna igenom exempel-bilderna, för du ska kunna avgöra vart ditt eget tryck gör sig allra bäst.

Glöm även inte att kolla in våra special-lådor innehållandes powerbanks tillsammans med USB-minnen och pennor. Dessa är perfekt som gåva till anställda, samarbetspartners och kanske även konkurrenter. En litet kit med allt som behövs för att arbeta i en modern värld. Att ditt företags logotyp finns på varje produkt, är en kul bonus. Testa att designa powerbanks med tryck idag!

Powerbanks som gåva på företaget

En powerbank kommer garanterat bli en uppskattad gåva på företaget då alla har en mobiltelefon som någon gång  behöver laddas utanför hemmet eller kontoret. Se till att dina anstäldla alltid har tillgång till batteri genom att ge bort en powerbank i sommargåva eller julklapp. Tryck företagets logga på för att skapa en snygg profilprodukt som sticker ut.

TronLogo

LOGO verktyget