Hörlurar

Hörlurar & Högtalare med tryck

Du missar väl inte vårt fenomenala utbud av hörlurar och högtalare med tryck? Unna dig en högteknologisk ljud-förbättrande pryl, med eget motiv.

Människan har skapat och avnjutit musik så länge vi funnits, och få är dom som ännu inte har minst en streaming-tjänst på autogiro varje månad. Dessutom har den nya teknologin även gjort det möjligt att lyssna på ljud-böcker, istället för att behöva läsa berättelserna själv ur en gammal bok. Kort sagt har det senaste århundradet varit mycket bra för de som uppskattar både musik och litteratur. Därför är det ett naturligt steg att vi har börjat ställa högre krav på både hörlurar och högtalare, för att få en ultimat ljud-upplevelse.

Vi på Pluslogo kombinerar det bästa från ljud-teknologin med det trevliga i att kunna sätta sitt alldeles eget tryck på produkten. Detta skapar en unik produkt som vi tror att du kommer att vara nöjd med, under en lång tid framöver.

Hörlurar med tryck

Hörlurar är guld värda när du vill lyssna på favorit-podden utan att behöva bli störd av gapiga kollegor eller buss-resenärer som pratar för högt i telefonen. Sätt bara på dig hörlurarna och njut av ditt egen-valda ljud i öronen. Med ett par hörlurar från vårt sortiment har du dessutom en produkt som ingen annan har, nämligen med ditt alldeles egna tryck. Detta blir en kul detalj till en pryl som du förmodligen använder dagligen, och som gör dagen lite roligare.

Beställ hörlurar med tryck till kollegorna inför jobb-resan, eller varför inte som julklappar till farmor och farfar. Alla i din närhet förtjänar väl bra ljud med special-designade hörlurar? Dessa blir garanterad omtyckta, och välanvända.

Högtalare med tryck

Våra högtalare med tryck är även dessa uppskattade av våra kunder. Maxa ljudet från telefonen eller surfplattan, och gör hemma-festen ännu bättre. Dessa är skapade för att ge dig, och eventuellt dina grannar, den bästa ljudupplevelsen. För sin storlek och kapacitet är dessa mycket prisvärda, speciellt med tanke på att du får välja ett eget tryck. Motivet väljer du helt själv, kanske något kul citat eller din fotbolls-förenings logotyp? Skaffa en till hockeylaget, personalrummet eller kanske till svärföräldrarna för att höja stämningen.

Kika igenom vårt sortiment av hörlurar och högtalare, för att hitta rätt produkt för dig. Välj därefter det motiv du skulle vilja ha på produkten, och ladda upp. Efter att du beställt är det bara att invänta din special-designade produkt!

TronLogo

LOGO verktyget