Hörlurar med tryck

Beställ hörlurar med tryck för företaget. Utrusta de anställda med snygga hörlurar med företagets logga tryckt på. Vi har alla typer av hörlurar så som in-ear, over-ear och trådlösa. Ge bort hörlurar med profiltryck till dina anställda i sommargåva eller julklapp.

Hörlurar med profiltryck och logga

Vi erbjuder användbara och snygga hörlurar tryck i form av ditt företags logga tryckt på. Imponera besökarna på kontoret genom att använda våra hörlurar med tryck. Det ser professionellt ut om alla de anställda har hörlurar med logga på. Våra hörlurar är av hög kvalitét och kommer i flera utföranden.

Vi har trådlösa hörlurar så att du kan gå runt med dina hörlurar utan att fastna med sladden. Vi har både hörlurar som sitter i och utanpå örat. De kommer i massor av olika färger så att alla företag ska hitta ett par som passar in på företagsprofilen. Beställ dina hörlurar idag hos oss på Plustryck!

 


Har du frågor om våra hörlurar med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av hörlurar. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Hörlurar - In ear & over ear

I vårt utbud av hörlurar med tryck hittar ni både såna man har i örat och utanpå örat. Dessa två typer erbjuder riktigt bra ljud, men passar bra för olika tillfällen. Våra hörlurar som man har i örat passar bättre när man går runt på stan och inte vill ha ett par stora hörlurar som är omöjliga att lägga ner i fickan när de inte används. Hörlurarna som sitter utanpå örat passar bättre för när man sitter vid datorn på kontoret och inte vill bli störd. Hörlurarna som är over ear ser till så att du inte hör ljud utifrån. Detta är perfekt för när du sitter i möten eller arbetar fokuserat, och inte vill bli störd. 

Alla våra hörlurar kommer med tryck. Beroende på vilken hörlur ni väljer varierar stället trycket hamnar på. Självklart kan ni även köpa hörlurarna utan tryck, men vi rekommenderar med tryck då det blir mycket snyggare!

 

Hörlurar som gåva på företaget

Är det dags för en sommargåva eller julklapp till de anställda? Då kan ett par hörlurar vara en perfekt present att ge bort. Det är en uppskattad gåva som de anställda garanterat kommer att gilla och använda dagligen. Låt de lyssna på sin favoritmusik genom ett par hörlurar med företagets logga. På så sätt får du glada medarbetare och sprider varumärket på samma gång.

Beställ online genom att använda vårt designverktyg där du ser resultatet direkt på skärmen. Vi erbjuder flera olika tryckmetoder som passar de flesta loggar och tryck. Har du frågor om våra hörlurar så får du gärna kontakta oss!

TronLogo

LOGO verktyget