Högtalare med tryck

Vi har ett stort utbud av högtalare med tryck. Högtalarna kommer med flera användbara funktioner som bluetooth m.m. Vi har stationära högtalare och portabla högtalare som du kan ta med dig till parken eller stranden. Beställ högtalare med företagets logga på och ställ i lunchrummet eller hobbyrummet på kontoret så att ni alltid kan spela musik under dagarna. Våra högtalare med tryck passar även bra att ge bort till personalen i sommargåva eller julklapp.

Högtalare med tryck för företaget

Att ha en högtalare med företagets tryck eller logga på i kontoret kan sprida glädje och god stämning bland de anställda. Genom att ha på musik under arbetsdagen kan de anställda få höra sin favoritmusik och på så sätt jobba bättre och effektivare. Piffa upp kontoret eller lunchrummet med en snygg högtalare med tryck från vårt stora sortiment. Vi har portabla högtalare, vattentäta högtalare, högtalare i alla möjliga former, små och stora högtalare och högtalare som kommer sticka ut. Lägg till företagets logga och skapa en profilprodukt som ingen kommer att glömma.

Alla företag borde ha en högtalare i kontoret för när det är dags att spela musik på fikat, lunchen eller företagsfesten. När du beställer högtalare med tryck hos oss på Plustryck så ser du resultatet direkt på skärmen och du slipper att vänta på en offert. Designa snygga profilhögtalare hos oss!

 


Har du frågor om våra högtalare med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av högtalare. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Högtalare med tryck som gåva

Att ge bort gåvor på företaget till de anställda är alltid uppskattat. En högtalare kan ge väldigt mycket glädje, så passa på att ge bort en till din personal. Att ge bort en portabel högtalare i sommargåva innan semestern är perfekt. Då kan de anställda lyssna på sin favoritmusik utomhus hela sommaren.

Fåra högtalare finns i enklare varianter till mer exklusiva modeller. Vi har bland annat trådlösa högtalare och sådana med slagg för ännu bättre ljud. Skapa en personlig högtalare för dina anställda och se hur glada de blir!

TronLogo

LOGO verktyget