Tränings- och idrottsutrustning

Träningsprodukter med tryck

Plustryck erbjuder mängder av träningsprodukter med tryck. Att träna är något som alla bör göra. Det finns otroligt många olika sätt att träna på och att göra det på rätt sätt är viktigt. Att träna på rätt sätt innebär att man har rutiner som att exempelvis värma upp. Det är viktigt att man tränar på rätt sätt för att minimera risken för skador. På Plustryck finner ni produkter för träning med tryck som gör att ni tränar på rätt sätt.

Hos oss hittar ni bland annat vattenflaskor som är ett måste vid träning. Att förse kroppen med vatten vid träning ser till så att man orkar och klarar av tuffa pass. När man promenerar kan det vara bra att ha en liten vattenflaska med sig. Vi har mängder med vattenflaskor i lager, med tryck eller utan. Vattenflaskor funkar även att ge som gåva vid evenemang och mässor.

Analysera din träning med ett aktivitetsarmband på handleden. Med denna produkt kan du mäta allt från steg och distans till puls och sömn, perfekt när man är ute och går eller springer. Aktivitetsarmbandet är en väldigt populär produkt eftersom den gör det enklare och roligare att hålla sig i form. Att hålla koll på sin puls kan vara en riktlinje för hur vältränad man är. Sätt mål för dig själv med ett aktivitetsarmband och maximera vardagen. Förutom att mäta pulsen kan du mäta hur mång kalorier du förbrukar, om du sover tillräckligt samt hur många steg du går på en dag. Denna produkt är perfekt för dig som vill börja träna eller för dig som gör det regelbundet.

Samtliga träningsprodukter med tryck går att anpassa utifrån ert företags grafiska profil och logo.

Träningskläder med tryck

I vårt sortiment av träningskläder med tryck hittar ni allt från shorts, strumpor och tröjor. Produkter som är perfekt lämpade för träning. Vi erbjuder mängder av olika träningskläder med tryck för dina behov. I vårt sortiment av träningskläder med tryck hittar ni bland annat träningströjor från Asics. Deras träningströjor är bekväma och gjorda av 100% polyester. Tröjan är av ”mesh-material” vilket innebär att tröjan andas för optimal ventilation. Andra fördelar är att tröjorna är lätta, snabbtorkade och har ingen lapp i nacken. Produkterna från Asics kommer med dubbla sömmar för extra lång hållbarhet. Asicströjorna med tryck kommer med logotypen på vänster bröst av tröjan. Ni hittar även linnen och funktionströjor i olika färger för herr och dam från märkena Sol’s, Fruit of the Loom och Stedman.

Vill du veta mer om våra träningsprodukter med tryck? Varmt välkommen att kontakta oss eller kika in vårt sortiment av reklamprodukter med tryck.

TronLogo

LOGO verktyget