Strandaccessoarer

Strandprodukter med tryck

Gör er redo för ännu en sommar fylld med sol, bad och skratt, nu med våra härliga strandprodukter med tryck.  Även i Sverige kan sommaren vara en mycket varm och solig period, vilket gör att en majoritet av befolkningen rör sig mot sjöar och hav för lite välbehövlig sinnesfrid. Vad passar då bättre än lite fina strandprodukter, med ett tryck som du har valt helt själv?

De fräsiga med att beställa dina produkter med tryck hos oss, är att du själv bestämmer hur många av varje produkt du vill ha. Det finns med andra ord ingen minimum- eller maxgräns för antalet produkter, vilket gör att du kan beställa precis så många produkter för stranden som du vill ha.

Beställ hem inför solsemestern, och hör allas förtjusta utrop när du plockar fram dina unika strandprylar för första gången. Dessa blir lika uppskattade på barnsemestern som svensexan, inrikes eller utrikes spelar ingen roll. Med sin unika design passerar dessa ingen obemärkt förbi, och du kan vara säker på att sticka ut på stranden.

Marknadsför ert företag med strandprylar

För företag blir dessa produkter den perfekta sommargåvan till anställda innan semestern drar igång. Vilket bättre sätt för dina kollegor att komma ihåg jobbet än genom företagets logotyp på valfri strandprodukt? Visa att du tänker på dem, och att du vill att de kommer tillbaka till jobbet pigga och utvilade efter sin ledighet. Våra strandprylar med tryck blir även kul att dela ut, alternativt tävla ut, på mässor eller liknande evenemang. Visa att ni sticker ut som företag, och är en härlig arbetsplats, med dessa produkter. Våra produkter för stranden med tryck är ett lite annorlunda sätt att marknadsföra sig på, och uppskattas säkerligen av den som får produkten i sina händer.

För att produkterna med tryck ska hålla så länge som möjligt, har vi valt ut dessa noggrant för att de ska uppfylla dina krav på både kvalitet och funktion. Med andra ord hoppas vi att ni får användning för dessa under flera somrar framöver.

Så passa på och gör sommarens härligaste stunder ännu bättre, beställ valfri strandprodukt med ditt eget tryck redan idag.

TronLogo

LOGO verktyget