Solglasögon med eget tryck

Solglasögon med tryck

Ett par fina solglasögon kan vara oumbärliga under den soligare delen av året, speciellt om man inte passar i keps. Det är väldigt viktigt att skydda ögonen från solens allra skarpaste strålar, dessutom ser man bättre ut i dem. De kan underlätta vid bilkörning, när man spanar på folk från uteserveringar, eller helt enkelt när man inte vill drabbas av solblindhet. Kort sagt, solbrillor har väldigt många fördelar, och inte lika många nackdelar.

Därför är det även optimalt att kombinera sommarens favorit-accessoar med att ha sin egen logotyp tryckt på sidan. Detta för att denna produkt med största säkerhet kommer att användas flitigt under vår- och sommarsäsongen, vilket innebär att placeringen av trycket hamnar i en position där det får maximal synlighet. Solglasögon med eget tryck blir en prisvärd produkt för att sprida ditt budskap till andra.

Utbud av olika modeller av solglasögon

Det finns nästan lika många solglasögon-modeller som det finns stjärnor på himlen, och därför är det viktigt att få en bra översikt över de modeller samt färger som finns tillgängliga. Det finns dessutom ett flertal typer av glas att välja på, exempelvis spegel-glas. Vi är stolta över att ha ett brett utbud, vilket i och för sig försvårar besluts-processen, men som i slutändan gör att du väljer ett par solglasögon som du är helt nöjd med. Välj produkt beroende på din eller ditt företags stil, och komplettera med ett eget tryck som har ett motiv du vill dela med dig av. Genom att trycka dina egna solglasögon så är du dessutom garanterad ett unikt utseende på stranden.

Som tidigare nämnt är det väldigt viktigt att välja rätt solglasögon att trycka sin logotyp på, men inte enbart för utseendets skull. UV-skydd är ett måste, för att skydda ögats näthinna. Vi ser till att våra produkter håller en hög standard, för att optimera nyttan för glasögon-bäraren. Det är även av högsta vikt att man skyddar solglasögonen för att förhindra repor eller onödigt slitage, därför tillhandahåller vi även glasögonfodral. Givetvis kan man trycka på en logotyp på dessa också, så att det blir ett matchande set av solbrillor och fodral.

Bläddra igenom vårt sortiment av solglasögon, du kan välja ut en produkt som passar just dina behov. Välj därefter vilken färg det ska vara på produkten, samt vilket tryck som ska finnas på sidan. Sen är det klart! Oavsett om det är en present till dig själv, dina vänner eller dina anställda, så är solglasögon med egen design en perfekt gåva inför sommaren.

Solglasögon som sommargåva

Ska ni på kick-off eller resa med företaget till ett soligt ställe? Förbered er på de soliga dagarna genom att köpa solglasögon med företagets logga tryckta på. Se till att dina anställda slipper kisa med blicken i solen opch på samma sätt sprider varumärket. Våra solglasögon är iögonfallad och passar perfekt som en reklampelar för ert företag. Ni kan enkelt designa solglasögonen i vårt designverktyg.

Hör av er till oss ifall ni har några frågor om våra solglasögon. 

TronLogo

LOGO verktyget