Betala med Klarna-faktura som företag - Läs mer här!

Kikare

Sorry, but we have no products to show in the selected category

Please try again soon because we update on a regular basis
Looking for anything special?
Please ask us here

Kikare med tryck

Plustryck förser olika typer av kikare med tryck. I vårt vackra avlånga land finns det mycket att se. Kikaren är utmärkt lämpad för att ta med sig på utflykter och äventyr. Oavsett om du är i skog och natur eller i en storstad så kan en kikare komma till användning. När man är ute till sjös eller havs kan en kikare användas för att spana in öar, båtar eller djur. En kikare passar även bra i hem och hushåll, när man minst anar det kan man behöva använda sig av en kikare. Vi erbjuder högkvalitativa kikare av olika typer med tryck eller utan. Sprid önskat budskap så som företagslogo eller föreningslogo vidare med en användbar kikare med tryck. Våra kikare kommer även med gravyr om så önskas.

Kikare som gåva eller företagspresent

Ge kikare med tryck som en gåva till kund eller anställda och visa att du bryr dig. Gåvan är speciell på så vis att den är originell. Det är sällan man får en kikare av någon trots att man alltid velat ha en. Ger man en kikare som gåva kan man även ha ett underliggande budskap. Budskapet kan handla om något som kikaren representerar.

Associeras med friluftsliv och visa dina intressenter att du har målet i sikte. Ge en kikare med tryck som gåvas och du kommer göra ett positivt intryck hos dina kunder eller anställda. Det är även möjligt att kombinera kikaren med andra kompletterande produkter. Ge bort ett kit med ”överlevnadsutrustning” så som kompass, karta och en kikare. Det kan vara en rolig present att ge till någon som exempelvis ”överlevt” länge på företaget. Ett tips är alltid att anpassa produkten utifrån målgrupp eller kundens intresse. En kikare är en produkt som är uppskattad av de allra flesta.

Synlig marknadsföring

I vårt sortiment av kikare med tryck finns flertalet olika varianter. Du kan välja bland flera olika modeller i olika prisklasser för dina behov. Samtliga kikare kommer med ett fodral som du kan ha produkten i. Givetvis trycks även önskad budskap på kikarens fodral. Samtliga kikare som vi erbjuder har även zoomfunktion.

Oftast när man tar fram kikaren i sammanhang där det finns fler personer, så kommer de andra att vilja testa. Har du då din logo tryckt på fodralet eller kikaren, exponeras varumärket när personen är nyfiken. Exponeringsgraden blir högre just för att personerna som vill testa kikaren är nyfikna.

En kikare är en unik produkt som är perfekt att ge som gåva till kunder eller anställda. Är du osäker på vad som passar dig bäst? Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

TronLogo

LOGO verktyget