Blyertspennor med tryck

Här kan du beställa blyertspennor med reklamtryck och logga. Våra blyertspennor med tryck finns i både billiga och exklusiva modeller. Köp pennor till ditt företag eller förening som de anställda kan använda till att anteckna och skriva ner viktiga saker. Vi har en mängd olika blyertspennor som kommer med flera funktioner. Vissa har ett inbyggt suddgummi för att underlätta när man skriver.

Billiga blyertspennor med reklamtryck

Våra pennor passar perfekt till en rad olika situationer och tillfällen. De är perfekta att ha under arbetsdagen tillgängliga för dina anställda. Vi vet att pennor alltid används på företag, och att de lätt försvinner. Därför erbjuder vi billiga pennor med tryck så att det inte ska bli allt för dyrt för ditt företag att använda dessa. De är också perfekta att ge bort på mässor eller event som en gåva. Ska ni ha konferens med arbetet? Då kan de vara en god idé att ta med sig blyertspennor så att deltagarna kan anteckna sina tankar och idéer.

 


Har du frågor om våra blyertspennor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av blyertspennor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Blyertspennor med tryckt logga

Alla våra pennor kommer med möjligheten att få sin logga tryckt på. Vi använder oss av olika tryckmetoder. För att få reda på mer om våra blyertspennor eller tryckmetoder får ni gärna kontakta oss!

TronLogo

LOGO verktyget