Bläckpennor med tryck

Här kan du beställa bläckpennor med företagstryck och logga till ditt företag eller förening. Vi har både billiga och exklusiva modeller som passar de flesta företag. Våra bläckpennor håller hög kvalitét och alla kommer med tryck eller gravyr. Se till att alla anställda på företaget har tillgång till att använda bläckpennor under arbetsdagen. Vi har ett stort sortiment av olika reklampennor med bläck.

Bläckpenna med tryck eller logotype

Bläckpennor med tryck är nog en av de absolut vanligaste och populäraste profilprodukterna idag. En bläckpenna med tryck eller logga kan passa vilket företag, verksamhet eller organisation som helst. Dessutom är det ett väldigt kostnadseffektivt sätt att sprida sitt varumärke. En bläckpenna behöver inte vara speciellt dyr att köpa in, samtidigt som den lätt kan spridas. Ge bort till kollegorna, kunder, vänner och bekanta. Alla har användning av en bläckpenna! Pennor är dessutom något som ofta passerar mellan olika ägare under sin livstid. Den lånas ut, tappas bort, hittas av någon ny och under resans gång sprider den ditt varumärke.

 


Har du frågor om våra bläckpennormed tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av pennor med bläck. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Olika sorters bläckpennor med tryck

Hos Plustryck finns ett brett sortiment av bläckpennor som kan tryckas med valfritt tryck eller logotype. Det finns billigare modeller som kan tryckas upp som dela ut till besökare på mässor för att sprida varumärket. Vi har även lite mer exklusiva modeller paketerade i en rejäl presentförpackning som kan passa väl som present till anställda eller kunder. Flera av våra modeller har även touchfunktion i toppen för att kunna användas både till att skriva på papper och styra exempelvis en surfplatta. För den som gillar att arbeta under dygnets mörkare timmar finns även bläckpennor med inbyggd lampa.

Välja rätt kulspetspenna

Hur väljer man rätt kulspetspenna eller bläckpenna då? Det som avgör vilken penna du ska satsa på är såklart vad du ska använda den till. Som vi nämnt ovan så kan det vara bra att satsa på en lite billigare modell med enklare design om de ska delas ut som en give away på mässor eller liknande. Exempelvis vår modell X4 med ett stort klips som passar bra att placera trycket på. Om man vill ha en lite mer exklusiv modell som lämpar sig väl som exempelvis present till anställda så har vi bland annat modellen Deluxe pennset, ett set med två lyxiga kulspetspennor i en exklusiv presentförpackning.

TronLogo

LOGO verktyget