Reklampennor med tryck

Vi erbjuder reklampennor med tryck i massor av olika modeller och färger. Använd pennor med eget tryck till företaget för att sprida ditt varumärke i kontoret eller på mässor, som give-away. Våra reklampennor håller hög kvalitét - köp dina företagspennor här på Plustryck!

Pennor med tryck - loggor & text

På Plustryck har vi ett stort utbud av reklampennor. Denna produkt är ett effektivt sätt att marknadsföra sitt budskap, slogan eller logo på. Inte nog med det, denna produkt är billig, enkel och användbar för mottagaren vare sig hen är anställd eller kund. Vi människor har börjat skriva mindre tack vare mobiler, surfplattor och datorer. Trots detta så visar siffror på att försäljningen av reklampennor fortfarande ligger stabilt. Att ha möjligheten att få skriva med en penna ger en genuin känsla. Du låter inte bara huvudet jobba när du skriver utan även kroppen då du gör rörelser med handen. Med en penna i handen tar du kontroll över vad du skriver och hur du utformar orden. Detta gör skrivandet till en avkopplande aktivitet och ger en underbar känsla. Med en högkvalitativ reklampenna blir det dessutom roligare att skriva.

Alla har vi någon gång i livet haft en alldeles egen favoritpenna. Att kunna uttrycka ord som betyder på ett papper är ger en underbar känsla. Detta gör det alltmer förståeligt att man har en favoritpenna. Din favoritpenna kanske har ett extra skönt grepp, kanske är det designen eller rör sig pennan över pappret enkelt?

På Plustryck erbjuder mängder av pennor och kanske har vi din framtida favorit i vårt lager. Vi är säkra på att vi har en bläckpenna, färgpenna eller blyertspenna som passar dig.

Välj rätt reklampenna med tryck

I en djungel av reklampennor som vi erbjuder kan det vara svårt att hitta den som passar bäst. När man ska välja typ av penna så är det två frågor man alltid bör utgå ifrån. Hur mycket får pennorna kosta och vilken design vill jag ha på?  Självklart håller samtliga av våra produkter en hög kvalitet. De billigare reklampennorna kan vara ett alternativ att ge som gåva i form av give away. De mer exklusiva pennorna kan ges som present eller gåva när de anställda gjort ett riktigt bra jobb. Varför inte dela ut de dyrare varianterna av pennor till kunder eller anställda? På så vis bygger man en starkare relation till kunder och anställda och ger en känsla av att man bryr sig om sina kunder och anställda.

Vi rekommenderar att man väljer design utifrån sitt företags grafiska profil. Genom att göra detta sprider man sitt företags varumärke och budskap till rätt intressenter. Välj en design och reklampenna som speglar ert varumärke på bästa sätt. Marknadsföring med pennor Att ha alldeles för många pennor är något som inte går. Vi är alltid i behov av en penna, om inte så kan man alltid ha pennorna på många olika ställen i hemmet eller kontoret. Därför är reklampennan ett självklart, enkelt och billigt alternativ för att marknadsföra ett varumärke. Pennorna går att sprida genom att ge som gåva vid mässor. Varför inte skicka med pennor till kunder? Ett annat alternativ är att ha en mugg fylld med pennor vid kontorsentrén som kunder och anställda kan ta. Att dela ut exklusiva reklampennor med tryck när man signerar avtal eller dokument, är även det en snygg gest.

Välj bland olika tryck på pennorna

För att alla ska kunna designa sin penna så som de vill utifrån deras behov och profil så erbjuder vi olika typer av tryckmetoder. Välj den tryckmetod som passar bäst för just dina behov. Behöver du hjälp med att identifiera vad som är bäst för dig så får du gärna kontakta oss. Vi guidar dig genom köpet och hjlper dig att få rätt reklampenna med tryck. På vissa pennor erbjuder vi även gravyr. Detta innebär att vi med hjlp av laser graverar in loggan på pennorna. På så sätt får man en penna som uppfattas som exklusiv. Se till att köpa era reklampennor idag!

Olika typer av bläckpennor & blyertspennor

Vi vet att alla människor har olika smak - detta gäller även när det kommer till pennor!
För att alla ska hitta en penna som passar så har vi ett stort utbud av olika typer av pennor med olika egenskaper och färger. Vi erbjuder givetvis de klassiska varianterna bläckpennor och blyertspennor som är bland de vanligaste att använda i vardagen och i arbetet. Med dessa kan du snabbt och enkelt skriva ner dina anteckningar. Bläckpennor finns ofta i olika bläckfärger så som svart och blå. Vi har den specifika färger som du söker efter och pennorna håller länge. Beroende på vilken penna man väljer att trycka på så hamnar trycket på olika ställen. Se till att välja en penna som passar ditt företags profil och värderingar. Pennan är viktigare än man tror. En bra penna kan imponera på besökande kunder eller leverantörer och de kan få en positiv bild av ditt företag.

En del gillar att markera texter de läser med hjälp av en färgpenna. Självklart erbjuder vi även dessa typer av pennor och de kommer i olika färger för att täcka alla behov. Se till att dina anställda är utrustade med alla pennor de behöver för att klara sig genom arbetsdagen på olika sätt. Alla har olika behov av pennor och de är till för att uppfyllas.

Varmt välkommen att kontakta oss på Plustryck så hjälper vi er att hitta den perfekta reklampennan med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget