Pennor med tryck - Reklampennor

Här kan du beställa reklampennor med företagstryck. Vi har både billiga reklampennor såväl som lite exklusivare varianter som passar de flesta företag. I vårt stora sortiment av pennor med tryck så hitta ni både ekologiska och återvunna pennor. Pennor med företagets logga på är något som alla företag borde ha på sin arbetsplats. Det ser professionellt ut samtidigt som de anställda har något att skriva med. Använd pennor som en profilprodukt för att sticka ut ur mängden ni också!

Vad har vi för olika pennor med tryck?

Här hos oss på Plustryck kan du beställa pennor i en mängd olika modeller och utföranden. Vi har pennor för alla arbetsplatser och tillfällen.

Bläckpennor

Den vanligaste pennorna på arbetsplatser är bläckpennor. Denna typ av penna är enkel att skriva med och bläcket sitter fast bra i pappret. Detta gör bläckpennan till en bra penna när man ska skriva till exempel kontrakt och andra viktiga dokument. För att just ditt företag ska kunna hitta en bläckpenna som passar er så erbjuder vi ett stort sortiment. Vi har båda billiga bläckpennor och lite dyrare varienter som passa bättre som gåvor.

Blyertspennor & stiftpennor

Blyertspennor och stiftpennor passar bättre i situationer då man vill kunna sudda ut och ändra sin text. Dessa typer av pennor passar bra i skolor och föreningar där man vill ha lite billigare pennor av dela ut. Då en blyertspenna är billig och hålelr relativt länge så blir det ekonomiskt i längden. 

Märkpennor

Våra märkpennor är till för att märka upp viktiga stycken text eller liknande. De passar bra under konferenser och utbildningar när man vill stryka över viktiga delar av information. Vi har märkpennor i olika färger så att du ska kunna märka på olika sätt. Märkpennor är väldigt populärt bland skolor och universitet. 

Reklampenna under fotografering

Hur många pennor är en minsta beställning?

För att vi ska kunna erbjuda högsta möjliga kvalité på våra reklampennor är minsta beställning 10 stycken. Det finns dock ingen övre gräns för hur många pennor du kan beställa.

 


Har du frågor om våra pennor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av reklampennor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Billiga reklampennor & företags med tryck

Vi vet att pennor används frekvent på alal typer av arbetsplatser, men vanligast är det på kontor. Även fast allt blir mer digitalt så kommer vi alltid ha användning av en bra penna under arbetsdagen. Se till att dina anställda alltid har en företagspenna med tryck tillgänglig.

Vi vet också att företagspennor har en förmåga att försvinna på alla möjliga sätt. Därför vill man kanske inte spendera allt för mycket pengar på företagspennorna som man köper. Därför erbjuder vi på Plustryck en mängd olika pennor i flera prisklasser. Vi har billiga reklampennor så som enkla blyertspennor och bläckpennor. För de som vill ha en exklusiv penna för att till exempel skriva under viktiga kontrakt så har vi det också. Självklart kan du få din företagslogga tryckt på alla våra pennor som vi erbjuder.

Pennor med tryck som gåva

Eftersom pennor används så ofta och har en tendens att försvinna så är en penna alltid en uppskattad present eller gåva. Ge bort pennor på mässor eller andra typer av event för att sprida ditt varumärke bland dina kunder eller leverantörer. Genom att ha er logga tryckt på pennan så kommer ni att exponera er företagslogga för era intressenter.

Exklusiv penna som gåva till personal

Våra lite dyrare pennor passar perfekt att ge bort till en anställd som antingen ska sluta, gå i pension eller som fyller år. Våra exklusiva penno som ibland kallas reservoarpennor är väldigt stiliga och kommer alltid vara en uppskattad present. Dessa reservoarpennor kommer med en snygg förpackning som pennan ligger i. 

Pennor med gravyr

För att skapa en ännu lyxigare penna så kan vi även erbjuda gravyr på vissa av våra pennor. Gravyr är en tryckmetod där man ristar in trycket med laser. Detta skapar ett väldigt hållbart resultat som också ser väldigt professionellt och stiligt ut. Detta alternativ är för de som vill sticka ut ur mängden eller ge bort pennan i julklapp eller sommargåva till en anställd eller kund. 

TronLogo

LOGO verktyget