Reklampennor

Reklampennor med tryck

På Plustryck har vi ett enormt brett utbud av reklampennor med tryck eller utan om så önskas. Reklampennor är ett effektivt sätt att marknadsföra sitt budskap, slogan eller logo. Inte nog med det, denna produkt är billig, enkel och användbar för mottagaren vare sig hen är anställd eller kund. Vi människor har börjat skriva och läsa mindre tack vare mobiler, surfplattor och datorer. Trots detta så visar siffror på att försäljningen av reklampennor fortfarande ligger stabilt. Att ha möjligheten att få skriva med en penna ger en genuin känsla, en känsla av äkthet. Du låter inte bara huvudet jobba när du skriver utan även kroppen då du gör rörelser med handen. Med en penna i handen tar du kontroll över vad du skriver och hur du utformar orden. Detta gör skrivandet till en avkopplande aktivitet och ger en underbar känsla. Med en högkvalitativ reklampenna blir det dessutom roligare att skriva.

Alla har vi någon gång i livet haft en alldeles egen favoritpenna. Oavsett om vi är barn eller vuxna så har vi en penna som betyder lite extra. Att kunna uttrycka ord som betyder på ett papper är ger en underbar känsla. Detta gör det alltmer förståeligt att man har en favoritpenna. Anledningarna till en ha en favorit kan vara många. Din favoritpenna kanske har ett extra skönt grepp, kanske är det designen eller rör sig pennan över pappret enkelt?

På Plustryck erbjuder mängder av pennor och kanske har vi din framtida favorit i vårt lager. Vi är säkra på att vi har en bläckpenna, färgpenna eller blyertspenna som passar dig.

Att välja rätt reklampenna att designa

I en djungel av reklampennor som vi erbjuder kan det vara svårt att hitta den som passar bäst. När man ska välja typ av produkt så är det två frågor man alltid bör utgå ifrån. Hur mycket ska pennorna med tryck kosta per styck? Vilken design vill jag ha på mina reklampennor? På Plustryck har vi billiga reklampennor för massproduktion. Vi erbjuder även exklusiva modeller av reklampennor. Självklart håller samtliga av våra produkter en hög kvalitet. De billigare reklampennorna kan vara ett alternativ att ge som gåva i form av give away. De mer exklusiva pennorna kan ges som present eller gåva när de anställda gjort ett riktigt bra jobb. Varför inte dela ut de dyrare varianterna av pennor till kunder eller anställda? På så vis bygger man en starkare relation till kunder och anställda och ger en känsla av att man bryr sig om sina kunder och anställda. Val av design på reklampennan kan variera och det är helt upp till dig själv.

Vi rekommenderar att man väljer design utifrån sitt företags grafiska profil. Genom att göra detta sprider man sitt företags varumärke och budskap till rätt intressenter. Välj en design och reklampenna som speglar ert varumärke på bästa sätt. Marknadsföring med pennor Att ha alldeles för många pennor är något som inte går. Vi är alltid i behov av en penna, om inte så kan man alltid ha pennorna på många olika ställen i hemmet eller kontoret. Därför är reklampennan ett självklart, enkelt och billigt alternativ för att marknadsföra ett varumärke. Pennorna går att sprida genom att ge som gåva vid mässor. Varför inte skicka med pennor till kunder? Ett annat alternativ är att ha en mugg fylld med pennor vid kontorsentrén som kunder och anställda kan ta. Att dela ut exklusiva reklampennor med tryck när man signerar avtal eller dokument, är även det en snygg gest.

Varmt välkommen att kontakta oss på Plustryck så hjälper vi er att hitta den perfekta reklampennan med tryck!

TronLogo

LOGO verktyget