Designa egen tröja tryck

Här kan du designa egna tröjor med tryck och brodyr. Vi erbjuder högkvalitativa tröjor med tryck för företag eller privatpersoner som passar för de flesta tillfällen. Vi har bland annat sweatshirts, hoodies och andra tröjor som kan tänkas passa med tryck.. Välkommen in att designa egen tröja!

4 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

4 artikel(lar)

per sida

Tröjor med tryck

Har du alltid drömt om din alldeles unika tröja med tryck? Nu har du möjligheten att införskaffa en, utan att bli ruinerad på köpet. Tröjor är helt klart någonting man aldrig kan ha för många av. De passar både till vardags och till mer festliga tillfällen, beroende på hur man matchar dem. Men risken finns att man dyker upp med en tröja som någon annan har, utan avsikt. Detta riskerar att bli både genant och obekvämt, och är såklart någonting man vill undvika. Därför har du möjligheten att designa din egen tröja, med ett tryck som du valt helt själv. Detta blir det säkert sätt att sticka ut från mängden, och försäkra dig om att du kommer att bära en helt unik skapelse.

Då du bestämmer antal tröjor med tryck helt själv, så spelar det ingen roll om du endast vill beställa till dig själv, närmsta kompisarna eller till hela fotbollslaget. Vi har en lösning för alla. Detta gör att du som kund inte behöver begränsa dig till ett motiv, utan kan med fördel beställa ett gäng tröjor med olika motiv på.

Tröjor med tryck är festliga inte bara privat, utan även på arbetssammanhang kan dessa vara ett trevligt inslag. Om ni som företag tycker att det vore en bra idé att trycka upp tröjor med företagets logotyp, passa på att göra det hos oss. Med våra produkter blir de anställda med största säkerhet nöjda, då de får stoltsera med ert företags logotyp på bröstet. Nästan som superman. En annan idé är att beställa inför ett specifikt event, exempelvis inför en kick-off eller när ni ska närvara vid en mässa.

Våra tröjor är inte bara väldigt snygga, de är också prisvärda. Men tro inte att vi har tummat på kvalitén bara för att vi har ett bra pris. För oss på Plustryck är det viktigt att ni får en produkt som ni är nöjda med, inte bara gällande trycket i sig utan tröjan i sin helhet. Vi ser därför till att våra kläder håller en hög kvalitet, och uppfyller krav på både form och funktion. Det är av högsta vikt att du som kund känner att du har inhandlat en produkt som kommer att hålla i många år framöver.

För att beställa hos oss, välj bara vilken tröj-modell du vill ha, samt eventuella färgval. Därefter laddar du upp trycket som du vill ha på din produkt. Sen är det bara att beställa, och invänta din alldeles unika tröja.

Hoodies med eget tryck

Vi erbjuder olika tröjor bland annat hoodies med eget tryck. Du kan enkelt designa en egen hoodie i vårt designverktyg för att skapa en tröja med företagets logga på. En hoodie är användbart för många olika situationer. Det är ett ledigt plagg som passar bra för de flesta tillfällen på arbetet eller i privatlivet. En hoodie har en stor tryckyta vilket gör att ni verkligen kan se till att synas bra på det sätt ni vill. Vi har hoodies med tryck i flera olika modeller och färger. Skaffa din huvtröja med tryck redan idag!

Sweatshirts med eget tryck

Vill man inte ha en luva på sin tröja kan man istället använda en sweatshirt med tryck. Det är ett stiligare alternativ gentemot huvtröjan och en sweatshirt är en diskret reklamplats. Du kan även få en mer dressad look genom att ha till exempel en piké eller skjorta under sweatshirten.

Tröjor med egen brodyr

Hos oss kan ni inte bara få tryck på tröjorna. Ni kan även få det mer exklusiva alternativet brodyr. Genom att använda tröjor med brodyr i företaget växlar ni upp ett steg och ses som ännu mer proffesionella. Brodyren uppfattas som mer lyxig då man får lite av en 3D-känsla på förädlingen. Broderade plagg är våran personliga favorit och är något som sticker ut ur mängden.

Om ni har några frågor om våra tryckmetoder på tröjor så som brodyr eller liknande får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er!

TronLogo

LOGO verktyget