T-shirts med tryck

Här kan du beställa t-shirts med företagstryck och profiltryck för ditt företag eller förening. Vi kan erbjuda er ett stort utbud av massor av olika modeller. Vi har en t-shirt med profiltryck för alla typer av företag! Hos oss kan du handla både billigare tröjor samt lite mer exklusiva produkter. Du beställer enkelt online och ser resultatet direkt på skärmen, det blir inte enklare än så. Se till att utrusta dina anställda med tryckta t-shirts för företag.

T-shirts med företagslogga

Att beställa t-shirts med företagets egen logga på kan vara ett smart val, för att ge de anställda någonting användbart men även för att visa upp företaget på bästa sätt. De kan användas som ett prisvärt komplement till arbetskläderna. Dessa kan även ges bort vid mässor och event, eller tävlas ut som pris. Oavsett hur man väljer att använda sig av dessa, är t-shirts med företagets egen logga ofta någonting mycket uppskattat att få bära.

 


Har du frågor om våra t-shirts med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av tröjor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


T-shirts med företagstryck i olika modeller

Här kan du hitta en t-shirt för alla tillfällen och personer. Vi har modeller för damer, herrar och barn så att ingen ska bli utan t-shirt med företagstryck. Våra tshirts är perfekta att använda i det dagliga arbetet i flera yrken. Allt ifrån vanligt kontorsarbete till mer fysiska arbeten som servitriser, målare, snickare m.m. Eftersom vi har ett så stort utbud av t-shirts så kommer du garanterat hitta en som passar just ditt företag perfekt.

Våra t-shirts passar för följande yrkesgrupper:

  1. Cafe & restaurang där det finns kockar och servitriser som behöver kläder.
  2. Hanverkare i form av till exempel målare, snickare och andra yrken där man kan behöva t-shirt med tryck på för att visa vart man kommer ifrån.
  3. Alla typer av yrken där ni vistas mycket ute på fältet eller hos kunder. På så sätt kan de som ni besöker enkelt se vart ni kommer ifrån utan att behöva fråga.


Ska ni på mässa eller event kan det vara en bra idé att skaffa t-shirt med tryck eller logga på. Detta för att visa tydligt vilket företag ni kommer ifrån.
Vi har ett brett utbud av olika kläder för företag. Spana in hela vårt utbud av profilkläder!

T-shirts i olika modeller

Hos oss på Plustryck kan du hitta t-shirts i en mängd olika modeller och färger. Våra t-shirts finns för både herr & dam samt även i barn-modeller. Detta gör att ni kan köpa t-shirts till hela företaget och även för skolor och föreningar. Eftersom de finns i så många olika utföranden så kommer ni garanterat hitta en modell som passar er.

Långärmade t-shirts

Förutom de kortärmade tröjorna så har vi även långärmade t-shirts. Detta är en snygg typ av t-shirt som kan användas i de flesta situationer. Den värmer något bättre med sina långa armar. 

V-ringade & u-ringade

Alla har olika smak för hur en t-shirt ska se ut och sitta på kroppen. Därför erbjuder vi varierade modeller i form av både v-ringade och u-ringade. Vanligtvis gillar kvinnor dessa typer av modeller mer än män.

Sport t-shirts

När man rör sig mycket i arbetet eller ska ha någon typ av fysisk aktivitet kan det passa bättre med en t-shirt i sportmodell. Dessa tröjor andas något bättre och torkar upp snabbare än en vanlig t-shirt.

T-shirts i ekologiska material

Vi värnar om miljön och att tillverkningen av våra kläder ska vara hållbar. Därför finns våra t-shirts i ekologiska och hållbara material som är skonsamma mot miljön. Vi kan stolt presentera ekologiska t-shirts för alla!

T-shirts med plustrycks logga

TronLogo

LOGO verktyget