T-shirts med eget tryck

Designa t-shirts med tryck

Upptäck vårt härliga utbud av t-shirts med tryck. En t-shirt är nog ett av de mest användbara klädes-plaggen man kan ha i sin garderob, både som den är men även under en trevlig skjorta eller tillsammans med ett par snygga byxor eller en fin kjol. Det är helt enkelt ett klädesplagg för alla tider och tillfällen, oavsett kön eller ålder.

Men eftersom vi använder t-shirts så gärna och ofta, betyder det att vi borde använda oss av plagg som håller en hög standard, både gällande hållbarhet och komfort. Dessutom är neutrala t-shirts bra att ha, men inte så kul i längden. Våra t-shirts är från välkända Stedman, och gjorda av högkvalitativ bomull för maximal bekvämlighet. Dessutom är bomullen ring-spunnen, vilket förbättrar både tåligheten i plagget, samt gör vår t-shirt extra mjuk. Kombinerar man detta med möjligheten att få sitt eget tryck på framsidan, så är ditt nya favorit-plagg skapat. Du kan enkelt designa egen t-shirt i vårt designverktyg för att skapa en personlig t-shirt för dig eller ditt företag. Har du någhra frågor om våra tryckemtoder som vi använder på t-shirts får du gärna kontakta oss!

Beställ ett par till dig själv, eller passa på att införskaffa årets julklappar och födelsedagspresenter redan nu. Med personliga tryck på sin t-shirt, blir du och andra garanterat nöjda med resultatet. Detta passar precis lika bra för företag, som har möjligheten att trycka sin egen logotyp på t-shirtens framsida. Bättre kan det knappast bli.

T-shirts med företagslogga

Att beställa t-shirt med företagets egen logga på kan vara ett smart val, för att ge de anställda någonting användbart men även för att visa upp företaget på bästa sätt. De kan användas som ett prisvärt komplement till arbetsuniformen, eller vara ett alternativ när ingen specifik dresscode finns. Dessa kan även ges bort vid mässor och event, eller tävlas ut som pris. Oavsett hur man väljer att använda sig av dessa, är t-shirts med företagets egen logotyp ofta någonting mycket uppskattat.

T-shirts i olika modeller

Eftersom vi alla ser olika ut, finns det dessutom ett utbud av olika modeller som är skapade för att passa dina preferenser. Vi tillhandahåller både dam- och herrmodeller, samt olika typer av ringning för nacken. Som om inte detta vore nog, har vi även ett stort utbud av färger, på lager. Detta ger dig större valfrihet, och du får med största säkerhet en fin färg som matchar logotypen som trycks ovanpå. Modellerna finns i olika storlekar, från S till XXL, och blir alla lika snygga när du satt din egen prägel på dem. Utöver de vanliga kortärmade t-shirtarna finns även möjlighet att välja t-shirts med långa ärmar, självklart med samma snygga tryck.

Köp t-shirts för mässan & eventet

Ska ni ut på mässa eller event och vill synas extra bra bland era kunder och konkurrenter så borde ni köpa t-shirts med tryckt företagslogga. På så sätt kan ni sticka ut ur bruset och synas på ett bättre sätt. För att maximera synligheten så borde alla företag använda sig av t-shirts designade med företagets logga. Det är ett billigt och enkelt sätt att sprida ett varumärke. Vi erbjuder t-shirts av olika slag för många situationer. Ska ni ha kick-off på företaget, behöver t-shirts till en svensexa eller kalas - då finns vi här för er.

Välkommna till Plustryck och vårt stora sortiment av t-shirts med eget tryck för alla!

TronLogo

LOGO verktyget