T-shirts

T-shirts med tryck

Upptäck vårt härliga utbud av t-shirts med tryck. En t-shirt är nog ett av de mest användbara klädes-plaggen man kan ha i sin garderob, både som den är men även under en trevlig skjorta eller tillsammans med ett par klämmiga hängslen eller en fin kjol. Det är helt enkelt ett klädesplagg för alla tider och tillfällen, oavsett kön eller ålder.

Men eftersom vi använder t-shirts så gärna och ofta, betyder det att vi borde använda oss av plagg som håller en hög standard, både gällande hållbarhet och komfort. Dessutom är neutrala t-shirts bra att ha, men inte så kul i längden. Våra t-shirts är från välkända Stedman, och gjorda av högkvalitativ bomull för maximal bekvämlighet. Dessutom är bomullen ring-spunnen, vilket förbättrar både tåligheten i plagget, samt gör vår t-shirt extra mjuk. Kombinerar man detta med möjligheten att få sitt eget tryck på framsidan, så är ditt nya favorit-plagg skapat.

Beställ ett par till dig själv, eller passa på att införskaffa årets julklappar och födelsedagspresenter redan nu. Med personliga tryck på sin t-shirt, blir du och andra garanterat nöjda med resultatet. Detta passar precis lika bra för företag, som har möjligheten att trycka sin egen logotyp på t-shirtens framsida. Bättre kan det knappast bli.

T-shirt med företagslogga

Att beställa t-shirt med företagets egen logotyp på kan vara ett smart val, för att ge de anställda någonting användbart men även för att visa upp företaget på bästa sätt. De kan användas som ett prisvärt komplement till arbetsuniformen, eller vara ett alternativ när ingen specifik dresscode finns. Dessa kan även ges bort vid mässor och event, eller tävlas ut som pris. Oavsett hur man väljer att använda sig av dessa, är t-shirts med företagets egen logotyp ofta någonting mycket uppskattat.

T-shirt modeller

Eftersom vi alla ser olika ut, finns det dessutom ett utbud av olika modeller som är skapade för att passa dina preferenser. Vi tillhandahåller både dam- och herrmodeller, samt olika typer av ringning för nacken. Som om inte detta vore nog, har vi även ett stort utbud av färger, på lager. Detta ger dig större valfrihet, och du får med största säkerhet en fin färg som matchar logotypen som trycks ovanpå. Modellerna finns i olika storlekar, från S till XXL, och blir alla lika snygga när du satt din egen prägel på dem. Utöver de vanliga kortärmade t-shirtarna finns även möjlighet att välja t-shirts med långa ärmar, självklart med samma snygga tryck.

TronLogo