Tröjor med tryck

Här kan du designa egna tröjor med tryck och brodyr. Vi erbjuder högkvalitativa tröjor med tryck för företag eller privatpersoner som passar för de flesta tillfällen. Vi har bland annat sweatshirts, hoodies och andra tröjor som kan tänkas passa med tryck.. Välkommen in att designa egen tröja!

Olika företagströjor med tryck

Här på Plustryck hittar du tröjor i olika modeller för ditt företag eller förening. Våra tröjor som är tillverkade av högsta kvalitét kommer i bland annat hoodies, zip-hoodies och sweatshirts. Våra företagströjor finns i dam, herr och även för barn.

Hoodies med tryck som profiltröja för företaget

Oavsett vilken klädkod man har på företaget så kan det vara bra att ha hoodies med tryck i vissa fall. Om de inte används dagligen så kan det komma tillfällen då de kommer passa perfekt. Till exempel om ni ska i väg på mässa eller event och vill visa vart ni kommer ifrån kan dessa tröjor komma till användning. Företagströjor i med tryck i form av hoodies är användbara tröjor som ni kommer kunna använda länge.

Hoodie företagströja

Zip-hoodies

En zip-hoodie är som en hoodie fast med dragkedja. Detta gör att den är enklare att ta av sig och blir man för varm är det bara att öppna zip-hoodien för att kyla av sig. Vi kan flera olika snygga zip-hoodies i snygga färger och tillverkade av sköna material. 

Sweatshirts med tryck för företaget

En sweatshirt med tryck kan vara en stilig företagströja som kan användas för massor av tillfällen. En sweatshirt kan användas över en skjorta eller piké för att skapa ett stilfullt intryck för säljarna eller andra anställda på kontoret. Våra sweatshirts med tryck kommer i en mjuk och skön bomull, och flera av modellerna är tillverkade i återvunna och ekologiska material. Detta gör att ni kan bära tröjorna med stolthet då ni bidrar till en bättre miljö. De kommer i en mängd olika färger för att alla företag ska hitta en tröja som passar deras profiltryck och grafiska profil.

 


Har du frågor om våra tröjor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av tröjor. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Tröjor med tryck & brodyr - Eller ingen förädling alls

På våra profiltröjor så kan ni välja att få tryck eller brodyr. De är två helt olika tryckmetoder som passar för olika ändamål. När ni väljer tryck så kan ni få färgerna exakt så som de ska vara i loggan, med en hög kvalitét. Med valet brodyr på företagströjorna så kan man skapa en exklusivare känsla, då de blir som en 3D-effekt av brodyren. Man är något begränsad i hur loggan kan se ut med detta alternativ, men det blir ett väldigt snyggt resultat. Om ni är osäkra på vilken tryckmetod ni ska använda er utav så får ni gärna kontakta oss.

Tröjor i hållbara material

Vi på Plustryck har arbetat med profilkläder och just tröjor länge. En av sakerna som vi har lärt oss är att företag vill värna om miljön och köpa produkter av hög kvalitét. Vi lyssnar ständigt på våra kunder och deras önskemål. Därför är våra företagströjor med tryck tillverkade i både ekologiska och återvunna material, så att alla företag stolt kan bära sina tröjor. Vi arbetar hela tiden med att hitta nya tröjor som är skonsamma mot miljön.

Våra tröjor är gjorda i mjuka och sköna material. Detta bidrar till att man väldigt gärna vill ta på sig tröjorna på morgonen och bära de till jobbet.

 

TronLogo

LOGO verktyget