Skjortor med eget tryck & brodyr

En skjorta är och kommer alltid vara ett stiligt och uppklätt plagg. Skapa skjortor med eget tryck & brodyr till de anställda i företaget för att se professionella och stiliga ut. 

Sorry, but we have no products to show in the selected category

Please try again soon because we update on a regular basis
Looking for anything special?
Please ask us here

Skjortor med brodyr för ett dressat intryck

De anställda är ansiktet utåt för många företag - och då gäller det att det ansiktetser snyggt och prydligt ut. Det finns många olika sätt att höja intrycket att ditt företag. En del är att profilkläderna ni använder håller högsta kvalitét och ser bra ut. Genom att klä er i skjortor med brodyr så tar ni det extra steget för att se professionella och seriösa ut. Kommer ni till era kunder på möte med en snygg skjorta med broderad logga på så kommer det utstråla att ni är seriösa. Ni kommer garanterat få nyfikna blickar och frågor om vart ni köpte era broderade skjortor ifrån. Hos oss på Plustryck får ni alltid skjortor av högsta kvalitét som ni med stolthet kan bära under arbetsdagen eller eventet. 

Vi använder oss av både brodyr och tryck - där brodyr är den mer exklusiva tekniken. Hos oss kan ni enkelt designa en skjorta med tryck eller brodyr i vårt designverktyg. För att ta reda på mer om hur våran brodyr går till får ni gärna kontakta oss så delar vi med oss av våra erfarenheter inom brodyr och tryck!

Skjortan - Klassiskt plagg

En skjorta är något som de flesta associerar med stil och klass. Det är ett plagg som man ofta bär när man vill se lite extradressad ut utan att behöva bli obekväm. Våra skjortor är tillverkade av högsta kvalitét vilket bidrar till att du utan bekymmer kan bära de hel dagen utan att bli obekväm. Det finns många olika stilar på skjortor - både långärmade och kortärmade. Alla skjortor har sin nisch och alla kan hitta sin perfekta matchning. 

Lägg till företagets logga på skjortan för att skapa en personlig skjorta för just er. 

TronLogo

LOGO verktyget