Skjortor med tryck & brodyr – Företag

Beställ skjortor med tryck eller brodyr för ditt företag eller förening. Skjortor passar många olika arbetsplatser så som café, restauranger, hotell med mera. Det är ett stiligt arbetsplagg som de flesta anställda kan bära under arbetsdagen för att ditt företag ska synas lite extra bra. Genom att trycka elelr brodera företagets logga på skjortorna så ser alla vilket företag ni kommer ifrån. Vi har flera olika modeller för både herrar och damer som kommer i olika färger. Beställ dina profilskjortor hos oss på Plustryck redan idag så att dina anställda har sina egna arbetskläder.

Skjortor som arbetskläder för café, restaurang & hotell

Vill ni skapa ett professionellt intryck av ert café eller restaurang eller hotell? Se till så att dina servitriser, hovmästare, kockar, diskplockare och annan personal går klädda i skjortor med tryck eller brodyr som era arbetskläder. Våra skjortor är bekväma och passar då perfekt till att arbeta i oavsett om man rör på sig mycket eller inte. Genom att alla de anställda får likadana skjortor under arbetsdagen så kommer man skapa en god gemenskap och det ser väldigt snyggt ut. Tveka inte att köpa in skjortor till ditt företag som profilkläder.

Skjortor med tryck eller brodyr

Våra skjortor kommer med antingen tryck eller brodyr. Det är helt upp till er vad ni väljer att använda för tryckmetod. Att använda sig av brodyr skapar ett mer stilfullt intryck än vad tryck gör. Det blir lite av en 3D-effekt så brodyren som sticker ut ur mängden. Hos oss kan du enkelt beställa skjortor med tryck elelr brodyr och se resultatet direkt på skärmen. Du slipper också vänta in en offert. Det blir inte smidigare än så!

Se till att köpa skjortor som era arbetskläder för företaget redan idag!

TronLogo

LOGO verktyget