Pullovers med tryck & brodyr

En snygg och modern pullover med brodyr eller tryck kan vara riktigt stiligt på personalen på ditt företag. Utrusta personalen med våra tröjor med brodyr så att ni sticker ut på kundmöten eller ute på fältet. Våra stickade tröjor som du kan få med tryck eller brodyr finns i herr och dam-modeller. Dessutom har vi både v-ringade pullovers och pullovers med rund hals.

5 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

5 artikel(lar)

per sida

Stickade tröjor med brodyr & tryck för företaget

En stickad tröja ger ett professionellt intryck. Speciellt om man broderar eller trycker företagets logga på bröstet. Se till att hela din personal har tillgång till en stickad tröja med brodyr för när det är dags för ett viktigt kundmöte eller när ni ska på mässa eller event. Våra snygga pullovers passar perfekt med en broderad logga över hjärtat.

Vi har ett stort utbud av profilkläder, se alla våra profiltröjor och t-shirts!

 


Har du frågor om våra vattenflaskor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av kläder. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


 

Pullovers med rundad & v-ringad hals

Våra pullovers finns i flera olika modeller så att alla företaget eller föreningar ska hitta en tröja som passar för dem. Givetvis har vi pullovers för dam och herr. Utöver det så kommer våra pullovers med både v-ringad hals och rundad hals. Vi vet att alla har olika smak och man gillar olika stilar. Därför ska man kunna välja exakt den stil man själv har. Dessutom så finns våra stickade tröjor i flera snygga färger så att ni kan matcha ert företags profilfärger.

 

Stickade tröjor med brodyr för stiligt intryck

Att sätta brodyr på en stickad tröja är ett vinnande koncept! Bara en stickad tröja i sig är snyggt. Att sedan då sätta en broderad logga på bröstet förhöjer hela känslan av tröjan. Du kan skapa en kraftfull profiltröja som sticker ut ur mängden. Gör som många andra företag och föreningar och beställ pullovers med brodyr.

TronLogo

LOGO verktyget