Pikétröjor med eget tryck & brodyr

Är ni på jakt efter ett dressat intryck för de anställda i företaget? Då är piké med tryck eller brodyr det perfekta plagget. En piké kan användas i alla situationer och kan ses som både en uppklädd och en ledig stil. Vi erbjuder bode brodyr och tryck på våra pikéer - utforska vårt stora sortiment av pikétröjor nu!

Pikétröjor med tryck

Var snyggast på mässan, på golfbanan eller på trädgårdsfesten med en av våra pikétröjor med tryck.  Pikétröjan är både ett modeplagg och ett mer dressat alternativ till t-shirten. Beställ pikétröjor med eget tryck till mässeventet eller till anställda att använda vid kundbesök. En piketröja med tryck är också ett bra alternativ för enhetliga butikskläder och är lika snygga på män som kvinnor. Pikétröjan är en blandning av skjorta och t-shirt och kan användas i finare sammanhang och även på lediga dagar. Pikétröjor med logga delar basdesignen med t-shirten och det som är karaktäristik för pikéen är dess krage, som liknar den på skjortan samt den korta knäppningen ner på bröstet. Att ha en piké med reklamtryck kan ha många användningsområden och är ett bra mellanting till den lediga t-shirten och den dressade skjortan. Vi har pikétröjor med både kort och lång arm, vi lovar att du kommer hitta just den modell som passar er.

Hos oss hittar ni olika varianter på pikéer och vi på Plustryck har pikéer i många färger för att just ni ska hitta den som passar perfekt Beställ pikétröjor med tryck från oss. Vi kan hantera både små och stora beställningar från våra kunder!

Pikétröjor med brodyr

Ska ni utmana konkurrerande företag på golfbanan? Vad är då mer passade än att ha pikéer med broderad logga. Ska ni åka på event och vill på ett snyggt och professionellt sätt visa att ni tillhör samma organisation? Då är brodyr på en pikétröja det perfekta valet. Brodyr är en typ av teknik som ser lite mer exklusiv än tryck. Vill ni sticka ut extra mycket är brodyr det bästa valet för er.
Har ni frågor eller vill veta mer om brodyrtekniken vi använder oss av så får ni gärna kontakta oss!

Piké - plagget för alla tillfällen

En pikétröja passar för många olika situationer. Det är ett säkert kort både när man vill vara lite mer uppklädd men även när man vill ha en ledig stil. Piké med tryck är dessutom populärt bland vissa sporter som padel, tennis & golf. Ska ni ha någon turnering i dessa sporter med företaget så borde ni skaffa matchande pikéer med tryck. man får en bättre sammanhållning och lagkänsla om man har matchande kläder på sig när man sportar. Det är dessutom lättare att hålla reda på sina lagkamrater om man ser likadana ut. Våra pikéer är av högsta kvalitét och finns i massor av färger för att alla företag ska kunna hitta sin piké. Vi har också storlekar som sträcker sig från Small till 5XL. Flera av pikéerna är tillverkade i 100% bomull och certifierade med OEKO-tex. ÖKO-tex är ett certifikat som säger att plaggen inte är tillverkade med några farliga ämnen som är skadliga för din hud & hälsa.

Kort och gott så är våra pikétröjor ett säkert kort för att sprida ditt företags varumärke!

TronLogo

LOGO verktyget