Pikétröjor med tryck & brodyr

Här kan du beställa pikétröjor med tryck eller brodyr för ditt företag eller förening. En piké är perfekt som arbetskläder eller profilkläder för olika tillfällen. En företagspiké är ett stiligt plagg som alla anställda kan bära under arbetsdagen. Se till att hela företaget klär sig likadant för att skapa ett professionellt intryck av ditt företag. Våra pikéer kommer i massor av olika färger och modeller. Ni kan välja att trycka eller brodera företagets logga på pikén.

Pikétröjor som profilkläder för företag

En pikétröja kan alla på hela företaget använda under arbetsdagen. Det är ett plagg som man kan utföra fysisk aktivitet i lika bra som att sitta stilla i. På grund av att pikétröjor har en krage så gör det att känslan blir lite mer stilfull än en vanlig t-shirt.  På så sätt kan man skapa ett helt annat intryck med hjälp av en pikétröja för de anställda.

Många företag använder pikétröjor med tryck för att klä sina anställda på till exempel mässor, event och andra tillfällen då man ska representera företaget i olika sammanhang. Se till att du också gör det för dina anställda. Våra pikétröjor kommer i herr och dam-modeller. De finns i flera olika utföranden för att alla företag inte har samma preferenser. Hos oss kommer du garanterat hitta en piké med tryck eller brodyr som passar ditt företag.

Piketröjor för sport & arbete

Piketröjan är ett väldigt användbart plagg då det går att använda den till så många olika tillfällen. En piké funkar bra att ha på arbetet, när du är ledig en söndag eller varför inte på tennis eller padelmatchen. Pikén skapar ett snyggt och uppklätt intryck samtidigt som den är skön att bära. Våra pikétröjor finns i olika passform vilket gör att ni kan köpa en för alla tillfällen. Vi har även längärmade pikétröjor och alla pikéer finns i massor av snygga färger.

Pikétröjor i ekologiska & återvunna material

Vi har sålt pikétröjor med tryck till företagskunder länge och har samlat på oss massor med kunskap genom åren. Många av våra kunder efterfrågar kläder i återvunna och ekologiska material. Detta är något vi har lyssnat på, och det finns flera ekologiska modeller av pikétröjor i vårt sortiment. Dessa pikéer är inte bara skonsamma mot miljön, de är även väldigt sköna att ha på sig. Det organiska materialet som består av 70% ekologisk bomull och 30% återvunnen polyester är väldigt mjukt och behagligt. 

Flera av våra piketröjor är tillverkade med märkningen GOTS. Detta är en certifiering som står för ekologiskt producerade material och med strikta tillverkningsmetoder. Vi kan stolt erbjuda plagg med denna märkningen i vårt soirtment.

GOTS-certifierade pikéer

 


Har du frågor om våra piketröjor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av pikéer. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Välj tryck eller brodyr på pikétröjorna

Hos oss kan du välja att få antingen tryck eller brodyr på din piké. När du väljer tryck så kan du få exakt den färgen som loggan ska ha och med hög kvalitét. Med brodyr så får du en stilfullare känsla över förädlingen då brodyren får en slags 3D-effekt. Det kan passa perfekt på enklare loggor och texter som inte behöver vara så detaljerade. Är du osäker på vad som passar för din företagslogga får du gärna kontakta oss.

Du kan självklart beställa piketröjorna utan tryck om du så önskar, även fast vi rekommenderar pikéerna med tryck på. 

Pikétröjor med tryck för dam & herr

Vi erbjuder piketröjor för alla, både herrar och damer. På så sätt kan du köpa piketörjor till hela företaget här hos oss. Dessutom har vi pikéer för barn, så skolor och föreningar kan också köpa sina profilkläder här på Plustryck.
Våra pikétröjor kommer i härliga och mjuka material.

Piké med stretch

Du kan exempelvis hitta pikétröjor i ett stretchmaterial som passar för de som ska utföra fyfiska aktiviteter. Du behöver inte oroa dig för att pikén kommer att slitas sönder när du rör på dig. Materialet i stretch ser till att skapa maximal rörlighet när du har på dig tröjan. 

Pikéer i ekologiskt material

Vissa av våra pikétröjor finns i ett ekologiskt och återvunnet material. Detta har mindre miljöpåverkan och det är något som vi på Plustryck tycker är väldigt viktigt. Vi arbetar ständigt med att värna om miljön på olika sätt. 

TronLogo

LOGO verktyget