Kepsar & mössor med tryck eller brodyr

Vi har ett stort utbud av kepsar & mössor med tryck & brodyr. Designa kepsarna eller mössorna med företagets logga eller namn så att de anställda kan synas på ett bra sätt. Vi erbjuder olika tycktekniker för våra kepsar och mössor - som är av högsta kvalitét.

Vad för olika kepsar med tryck har vi?

Här på Plustryck kan du hitta flera olika modeller av kepsar med tryck och brodyr. Kepsarna i vårt sortiment är utvalda efter sin goda kvalitét och mångsidiga användningsområden. Kepsarna kommer i massor av snygga färger, vilket gör att alla företag kan hitta en keps som passar in på deras färgprofil. Hos oss kommer du att hitta en keps som passar för just ditt ändamål, vare sig ni ska använda de på utomhusaktiviteten eller under arbetsdagen ute på fältet bland kunder.
I vårt sortiment hittar du bland annat följande kepsar:

Truckerkepsar

Truckerkepsen är en klassisk keps som används ofta i Sverige. De har en hög panel och brukar vara vadderade framtill.

Baseballkepsar

Baseballkepsarna passar perfekt till just sport och vardagsliv. De är stilrena och kan bäras upp utav alla människor.

Armykepsar

Armykepsen är en favorit i det militära eller för personer som gillar friluftslivet. De är snygga och har en utseende som påminner om gamla militärkepsar.

Kepsar med 5 eller 6 paneler

Vi har både kepsar med 5 paneler och 6 paneler på fronten. På en 6 panels-keps så går det en söm i mitten av kepsen på fronten, och 5-panelen har inte denna söm. Därför passar just 5 panelen bättre när man vill ha trycket eller brodyren mitt på kepsen.


Har du frågor om våra piketröjor med tryck?

Vi finns här och svarar på alla dina frågor och funderingar om vårt utbud av pikéer. 

Kontakta Wille på Plustryck

Wille Adolfsson

010-55 19 400

info@plustryck.se 


Kepsar med brodyr som tryckalternativ

Vi erbjuder inte bara tryck på våra kepsar utan även brodyr. Brodyr är en exklusivare tryckmetod som skapar en 3D-effekt av loggan. Det är riktigt snyggt med brodyr på kepsen, men alla loggor passar dessvärre inte för brodyr. Loggor med väldigt smådetaljer och tunna linjer blir ibland svåra att brodera, och då passar det bättre med tryck. Är du osäker om din logga passar bäst för tryck eller brodyr är du välkommen att fråga vår kundtjänst.

 

Varför är kepsar och mössor bra profilprodukter?

Kepsar och mössor med tryck exponerar din logga på ett mycket bra sätt eftersom den hamnar mitt i blickfånget. Kepsarna passar extra bra som skydd på sommaren när det är varmare och solen lyser i ögonen. På vintern kan en mössa med ditt företags logga tryckt på värma dina anställda samtidigt som man ser vilket företag de representerar. Våra kepsar och mössor är dessutom väldigt hållbara och kommer att finnas med er på företaget under en lång tid. 

 

Vart på kepsen hamnar trycket?

Vart trycket hamnar på kepsen beror på vilken produkt du väljer att designa. Det enklaste sättet att ta reda på detta är genom att börja designa din valda produkt i vårt designverktyg. Då kommer du snabbt och enkelt se vart trycket hamnar, vilken typ av tryck som finns tillgängligt samt hur mycket din beställning kommer att kosta.

 

Hur lång leveranstid har vi på våra kepsar och mössor?

Leveranstiden varierar beroende på om du vill ha kepsarna eller mössorna med eller utan tryck. Om du vill ha utan tryck är leveranstiden ca 5 arbetsdagar. Väljer du att tryck din logga på kepsarna är leveranstiden ca 10 dagar från lagd beställning.

TronLogo

LOGO verktyget