Kepsar & mössor med eget tryck

Kepsar och mössor med tryck

Kepsar med tryck kallas även i vissa fall för reklamkepsar. Reklamkepsar är perfekt som att ge som gåva i form av en give away. Kepsen är oftast en uppskattad gåva som då den håller väldigt länge och kan användas i många olika sammanhäng. Vi erbjuder kepsar med tryck på för många olika ändamål. Vill du ha ditt företags logga på så är det inga konstigheter för oss att lösa detta. Exponera ett varumärke eller logga på din keps. Detta är perfekt fysisk marknadsföring som inte kostar alltför mycket. Vi erbjuder kepsar i olika färger och former. Vi på Plustryck är säkra på att vi har rätt produkt för dig.

Kepsen - då och nu

Kepsar med tryck har funnits väldigt länge och det är förståeligt. En funktionell uppfinning och produkt med många fördelar. Framförallt skyddar den mot sol, kyla, regn, snö, stänk och mycket mer. Det var först under 1800-talet och början av 1900-talet som det blev alltmer populärt med kepsar. Kepsen har sedan dess varit mode, däremot har formen av kepsen ändrats och idag finns det många olika typer.

Förr i tiden hade de allra flesta en huvudbonad på sig. Det människor hade, och har än idag, på sitt huvud var keps, mössa eller hatt. I Europa var så kallade ”flat caps” de allra vanligaste och populäraste modellerna av kepsar. Även idag ser vi ”flat caps” på stan, kontoret, skolan eller jobbet. Denna huvudbonad har på senare tid blivit väldigt populära tack vare filmserien ”Peaky Blinders”. Hos oss hittar ni kepsar i många olika former, kepsar med tryck eller utan. De allra vanligaste kepsarna idag är flexfits, snapbacks och fitted-kepsar. Kepsen har en lång och anrik historia och är idag en viktig accessoar för väldigt många. Kepsar med tryck bärs av både killar och tjejer, unga som gamla. Kepsen är en huvudbonad som passar alla även om alla inte föredrar att ha keps på sig.

Som i allt mode så kommer stilar och trender tillbaka. Det som utmärker kepsen är att den alltid har varit mode i hög eller låg utsträckning. Detta gör att vi kommer få uppleva helt nya trender inom kepsar men även se trender som varit populära förr. Återkomster av gamla modeller som tidigare varit de mest trendiga kommer ske förr eller senare. Som ovan nämnt är ”flat capen” en sådan typ av trend. Vem vet, kanske var din farfars far en person som älskade kepsar.

Designa din egen keps & mössa

Hos oss på Plustryck kan du designa din egen keps. Vi på Plustryck erbjuder kepsar med tryck för olika ändamål. Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att ta fram en keps som passar dig bäst. Vi har ett mycket brett sortiment av kepsar med tryck eller utan. Du kan själv välja vilken typ av keps du vill ha samt om du vill ha tryck på i form av exempelvis företagslogga.

Kepsar med tryck är i de allra flesta fallen tillverkade i bomull i kombination med andra material. Kepsar med tryck tillverkas även i många olika material. Ull, elestan, läder och andra material är populära vid tillverkning av denna huvudbonad. Att blanda olika material i samma keps är även det vanligt förekommande. Tack vare att en keps har olika material i sig blir den även mer funktionell. Att en keps blir mer elastisk är en fördelaktig funktion. Hos oss på Plustryck hittar ni elastiska kepsar med tryck.

Flexfit-kepsar är en elastisk keps som har under de senaste åren blivit mycket populär. Dessa typer av kepsar med tryck har en mycket bra passform vilket gör att kepsen sitter ordentligt på huvudet. Det är viktigt att kepsmössan sitter på huvudet utan göra ont eller sitta alldeles för hårt. Det finns även så kallade ”reglerbara” kepsar som idag är mycket populära. Med denna huvudbonad kan du enkelt anpassa storleken för absolut bästa passform.

Mössor med tryck

Beställ din alldeles egna mössa med tryck redan idag, och rädda öronen från extrem kyla. Vårt stora utbud av mössor i olika varianter håller dig garanterat varm i vinterkylan, släng på ett egen-valt tryck så har du din nya favorit-mössa klar. Våra produkter finns i ett flertal smakfulla modeller, med en mängd olika färger och mönster att välja på. Det finns allt från tjocka mössor för dagen i pulkabacken, till tunna men lätta mössor för löpturen. Du har därmed möjligheten att välja ut en mössa med tryck som passar just dina önskemål. För de allra minsta finns även baby-mössor, även dessa kan självklart fås med ditt eget tryck. Antalet färg-val för din mössa beror på vilken modell du väljer, då vissa modeller tillhandahålls i fler färger än andra.

Även om det var några år sedan mössan var årets julklapp, så är det fortfarande en mycket uppskattad present. Det kan därför vara en kul idé att köpa på sig ett gäng, och se mottagarnas förtjusta leenden när de får sina alldeles egna mössor med tryck. Denna present passar lika bra till kompisgänget som till mormor, då alla förtjänar att hålla sig varma i vinter.

Detta är även en god idé för företag, som vill skänka någonting trevligt till anställda eller intressenter. Passa på att dela ut årets varmaste julklapp med företagets logotyp tryckt på. Garanterat uppskattat.

Material på mössa

Vad ska man då välja för typ av mössa, tänker du. Det beror helt på användningsområdet. Om det är en mössa som ska ingå i arbetsuniformen på jobbet, kan det vara smart att välja en varm mössa med foder. Om det istället är mössor för tränings-syfte, exempelvis till idrottsföreningen eller för din egen konditionsträning, kan en mössa i bomull vara bäst lämpad. Vi garanterar att oavsett vilken typ av material du väljer, så kommer ditt egen-valda tryck att sitta snyggt på. Observera att det är olika typer av tryck beroende på vilket material det är på mössan. Detta för att trycket ska bli så snyggt som möjligt, och för att det ska hålla en lång tid framöver.  För vissa modeller kan man själv välja vilken typ av tryck man vill ha, exempelvis 3D-tryck, GEL-tryck eller brodyr.

Så upptäck glädjen med en egen-designad mössa att spatsera med, och ge dina vänner eller kollegor möjligheten att uppleva samma varma känsla. En mössa med tryck blir säkerligen uppskattad av alla i din närhet.

TronLogo

LOGO verktyget