Kepars & mössor med tryck eller brodyr

Vi har ett stort utbud av kepsar & mössor med tryck & brodyr. Designa kepsarna eller mössorna med företagets logga eller namn så att de anställda kan synas på ett bra sätt. Vi erbjuder olika tycktekniker för våra kepsar och mössor - som är av högsta kvalitét.

Designa din egen keps & mössa

Hos oss på Plustryck kan du designa din egen keps eller mössa. Vi erbjuder kepsar & mässor med tryck för olika typer av ändamål. Vi har ett mycket brett utbud så att alla ska hitta det dem söker. Utforska vårt sortiment och du kommer hitta en modell som passar för just dig och ditt ändamål. I vårt designverktyg kan du enkelt designa kepsen eller mössan. Du får fram din design och priset direkt på skärmen - så du får inga överaskningar. Det är så enkelt att du bara väljer en produkt, laddar upp din design och sen beställer! Har du frågor angående vårt sortiment så får du gärna kontakta oss!

Välj brodyr för en exklusivare känsla

Vi erbjuder även brodyr på våra kepsar och mössor. Det blir allt vanligare att våra kunder efterfrågar broderade produkter, och detta tycker vi är kul! Med en broderad logga får man ett exklusivare intryck och loggan får lite av en 3D-effekt. Brodyren håller väldigt bra och kommer finnas kvar på din produkt i många år framöver. Är du osäker på hur din logga kommer att se ur med brodyr får du gärna fråga oss. Våra tryckmetoder håller högsta kvalitét och du kommer garanterat bli nöjd med resultatet. 

Reklamkepsar

Kepsar med tryck kallas även i vissa fall för reklamkepsar. Reklamkepsar är perfekt som att ge som gåva i form av en give away. Kepsen är oftast en uppskattad gåva då den håller väldigt länge och kan användas i många olika sammanhang. Vi erbjuder kepsar med tryck på för många olika ändamål. Vill du ha ditt företags logga på så är det inga konstigheter för oss att lösa detta. Exponera ditt varumärke eller företagsloggan på din keps. Detta är perfekt fysisk marknadsföring som inte kostar alltför mycket. Gör din egen keps unik - vi erbjuder kepsar i olika färger och former. Flexfit-kepsar är en elastisk keps som har under de senaste åren blivit mycket populär. Dessa typer av kepsar med tryck har en mycket bra passform vilket gör att kepsen sitter ordentligt på huvudet. Det är viktigt att kepsmössan sitter på huvudet utan göra ont eller sitta alldeles för hårt. Det finns även så kallade ”reglerbara” kepsar som idag är mycket populära. Med denna huvudbonad kan du enkelt anpassa storleken för absolut bästa passform. Vi på Plustryck är säkra på att vi har rätt produkt för dig.

Reklammössor

Beställ din alldeles egna mössa med tryck redan idag, och rädda öronen från extrem kyla. Vårt stora utbud av mössor i olika varianter håller dig garanterat varm i vinterkylan, släng på ett egen-valt tryck så har du din nya favorit-mössa klar. Våra produkter finns i ett flertal smakfulla modeller, med en mängd olika färger och mönster att välja på. Det finns allt från tjocka mössor för dagen i pulkabacken, till tunna men lätta mössor för löpturen. Du har därmed möjligheten att välja ut en mössa med tryck som passar just dina önskemål. För de allra minsta finns även baby-mössor, även dessa kan självklart fås med ditt eget tryck. Antalet färg-val för din mössa beror på vilken modell du väljer, då vissa modeller tillhandahålls i fler färger än andra.

Även om det var några år sedan mössan var årets julklapp, så är det fortfarande en mycket uppskattad present. Det kan därför vara en kul idé att köpa på sig ett gäng, och se mottagarnas förtjusta leenden när de får sina alldeles egna mössor med tryck. Denna present passar lika bra till kompisgänget som till mormor, då alla förtjänar att hålla sig varma i vinter.

Detta är även en god idé för företag, som vill skänka någonting trevligt till anställda eller intressenter. Passa på att dela ut årets varmaste julklapp med företagets logotyp tryckt på. Garanterat uppskattat.

Vad ska man då välja för typ av mössa, tänker du. Det beror helt på användningsområdet. Om det är en mössa som ska ingå i arbetsuniformen på jobbet, kan det vara smart att välja en varm mössa med foder. Om det istället är mössor för tränings-syfte, exempelvis till idrottsföreningen eller för din egen konditionsträning, kan en mössa i bomull vara bäst lämpad. Vi garanterar att oavsett vilken typ av material du väljer, så kommer ditt egen-valda tryck att sitta snyggt på. Observera att det är olika typer av tryck beroende på vilket material det är på mössan. Detta för att resultatet ska bli så snyggt som möjligt, och för att det ska hålla en lång tid framöver.  För vissa modeller kan man själv välja vilken typ av tryck man vill ha, exempelvis 3D-tryck, GEL-tryck eller brodyr.

Så upptäck glädjen med en egen-designad mössa att spatsera med, och ge dina vänner eller kollegor möjligheten att uppleva samma varma känsla. 

Kepsen - då och nu

Kepsar med tryck har funnits väldigt länge och det är förståeligt. En funktionell uppfinning och produkt med många fördelar. Framförallt skyddar den mot sol, kyla, regn, snö, stänk och mycket mer. Det var först under 1800-talet och början av 1900-talet som det blev alltmer populärt med kepsar. Kepsen har sedan dess varit mode, däremot har formen av kepsen ändrats och idag finns det många olika typer.

Förr i tiden hade de allra flesta en huvudbonad på sig. Det människor hade, och har än idag, på sitt huvud var keps, mössa eller hatt. I Europa var så kallade ”flat caps” de allra vanligaste och populäraste modellerna av kepsar. Även idag ser vi ”flat caps” på stan, kontoret, skolan eller jobbet. Denna huvudbonad har på senare tid blivit väldigt populära tack vare filmserien ”Peaky Blinders”. Hos oss hittar ni kepsar i många olika former och modeller. De allra vanligaste kepsarna idag är flexfits, snapbacks och fitted-kepsar. Kepsen har en lång och anrik historia och är idag en viktig accessoar för väldigt många. Kepsen är en huvudbonad som passar alla även om alla inte föredrar att ha keps på sig.

Som i allt mode så kommer stilar och trender tillbaka. Det som utmärker kepsen är att den alltid har varit mode i hög eller låg utsträckning. Detta gör att vi kommer få uppleva helt nya trender inom kepsar men även se trender som varit populära förr. Återkomster av gamla modeller som tidigare varit de mest trendiga kommer ske förr eller senare. Som ovan nämnt är ”flat capen” en sådan typ av trend. Vem vet, kanske var din farfars far en person som älskade kepsar.

TronLogo

LOGO verktyget