Halsvärmare& halsdukar med tryck

Vi har halsdukar med eget tryck som är perfekta för kalla dagar. De används med fördel under löprundan eller promenaden när du vill vara extra varm och bekväm. Halsdukarna är perfekta för att trycka företagets logga eller namn på för att sprida varumärket. Ge bort en halsduk till de anställda i vinter som julklapp.

2 artikel(lar)

per sida

Vill du se Logoverktygets visualisering på varorna?
- eller -

2 artikel(lar)

per sida

Halsdukar & halsvärmare för idrott

Vi erbjuder halsdukar och halsvärmare som är perfekta för att använda på kalla dagar utomhus. Är ni en idrottsklubb som tränar mycket utomhus på vintern kan vi varmt rekommendera att använda våra tubhalsdukar. Dessa värmer era medlemmar så att de klarar av att prestera bättre. Se till att alla medlemmar har tillgång till en halsvärmare under alla vintermånaderna då det ofta är fysträning utomhus. Visa omtanke över era spelare i laget genom att erbjuda dessa halsvärmare.

Halsdukar med tryck

Genom att trycka klubbens logga på halsdukarna så visar ni vilket lag eller förening ni kommer ifrån. Detta skapar en sammanhållning inom gruppen som är väldigt viktigt inom idrotten. Det gör att man presterar bättre om offrar sig för sina lagkamrater på ett helt annat sätt. Vi erbjuder olika typer av tryckmetoder på våra halsvärmare för att alla loggor och texter ska bli snygga och så som ni vill ha de. har ni frågor om hur vi trycker våra halsdukar så får ni gärna kontakta oss

Olika färger och modeller av halsvärmare

För att just ditt lag ska hitta rätt halsvärmare som passar era färger så har vi ett stort utbud. Här kan du hitta olika modeller och varianter av tubhalsdukar som passar de flesta. Se till att köpa in dessa till er klubb eller förening och skydda era medlemmar mot kylan i vinter!

TronLogo

LOGO verktyget